Connected Shopper

We leven in een connected world. Een consument kan op elk moment van de dag ineens in een shopper veranderen. Kanalen vervagen. De consument / shopper wil niet kiezen tussen online en offline, hij wil het allebei en wel nu. Daarmee vervaagt ook de scheidslijn tussen above the line en below the line communicatie. Weten waar en hoe we klanten in deze nieuwe omgeving kunnen beïnvloeden, is belangrijker dan ooit te voren. Op welke plek moet je investeren om je ROI zo hoog mogelijk te krijgen?
connected-shopper-journey
Met de digitalisering neemt het aantal touchpoints in de shopper journey toe. In Nederland wordt relatief veel online gekocht en men informeert zich vaak online over een aankoop. De mate van informeren verschilt echter per categorie. Daarnaast is mobiel oriënteren en bestellen sterk in opkomst. Maar dit betekent niet dat de digitale touchpoints per definitie het meest invloedrijk zijn tijdens de shopper journey. 

shopper aankoop
Connected Shopper brengt de volledige shopper journey voor merken in kaart. Fundamentele zaken als de lengte van de shopper journey, mate van planning, brand equity, missie en shopper mindset worden vastgelegd.

Met behulp van een gevalideerd modelling model bepalen we welke touchpoints de grootste impact hebben op de aankoopbeslissing. Zo weet u WANNEER en WAAR de shopper het beste beïnvloed kan worden en HOE dit op de meest effectieve manier kan gebeuren om een zo hoog mogelijke conversie te realiseren. Dit stelt u in staat prioriteiten stellen waar u moet investeren.

Bent u benieuwd hoe de connected shopper journey er voor uw merk uitziet?

Neem dan direct contact op met één van onze specialisten of leg uw vraag neer via ons contactformulier.