Aanbieding | Test nu je advertentieMet de wereldwijde covid-19 pandemie en bijbehorende regelgeving zoals sociale distantiëring en lockdowns, vragen merken zich af of ze moeten blijven adverteren en hoe ze moeten communiceren. In veel gevallen is het antwoord ... Doe wat je altijd hebt gedaan!


Wij hebben tien advertenties opnieuw getest en hieruit blijkt dat de houding van consumenten ten opzichte van deze advertenties niet is veranderd. De hertestte advertenties in Link werden op dezelfde manier beoordeeld als vóór de crisis. We ontdekten dat slechts 1% van de consumenten advertenties bekijkt in de context van COVID-19.  Een eventueel negatief impact op lange-termijn merkgroei was niet significant en ook het effect op sales op de korte termijn liet weinig verschil zien t.o.v. voor de coronacrisis. Dit betekent dat de meest al bestaande advertenties in deze tijd nog steeds kunnen worden gebruikt.

Uiteraard moeten merken zorgvuldig te werk gaan in de huidige situatie. Niet elke campagne werkt nog steeds en er is een gevaar dat campagnes juist averechts werken. Maar in het algemeen geldt dat als je trouw blijf aan je merk en bijbehorende waarden, de kans groot is dat deze net zo effectief is als voorheen.

Dus, in plaats van de situatie en de gevolgen voor je campagnes proberen in te schatten, kun je ook jouw advertenties (her)testen om zo je beslissing te onderbouwen. En hiermee kunnen wij jou helpen!

Test je advertentie eenvoudig binnen 48 uur via Kantar Marketplace 

 
Met Kantar Marketplace, ons on-demand onderzoeksplatform, bieden we de mogelijkheid om je advertentie binnen 48 uur te testen. Onze gevalideerde Link solutions zijn een effectief hulpmiddel om marketeers te helpen beslissen of hun statische, digitale of tv-advertenties zo effectief zijn als bedoeld.

Wat zijn de voordelen van het testen van je advertentie met Kantar Marketplace?
  • Controleer je advertentie op mogelijke gevoeligheden om te zien of je boodschap wordt ontvangen zoals bedoeld 
  • Ontdek hoe je advertenties presteren ten opzichte van andere advertenties in onze uitgebreide database
  • Check of je content korte-termijnverkopen en lange termijnmerkgroei oplevert.
  • Resultaten binnen 48 uur 
  • Gratis advies over de uitkomsten van de test.
  • Unieke functionaliteiten voor het testen van Facebook-advertenties
  • En nog meer functionaliteiten om het beste uit je advertentie te halen


Begin vandaag nog met testen!

Om je kennis te laten maken met de vooraanstaande testfunctionaliteiten van Kantar Marketplace hebben we nu tijdelijk twee aanbiedingen:
 

Test je digitale advertentie voor slechts EUR 995

Wij bieden nu tijdelijk aan om je digitale advertentie (bijvoorbeeld banners, Youtube en Facebook) te testen voor het verlaagde tarief van 995 euro! Binnen 48 uur weet je of je advertentie geschikt is voor plaatsing. Gebruik onderstaande button en vul het formulier in om gebruik te maken van deze actie*.* Klik hier voor de voorwaarden van deze aanbieding.

 

2 TV Link Now testen voor de prijs van één

Mensen kijken nu meer tv dan ooit en in combinatie met de huidige lage prijzen van tv-uitzendtijd is er geen beter moment om een ​​tv-campagne te voeren dan nu. Daarom bieden we nu tijdelijk de mogelijkheid aan voor het testen van twee tv-advertenties voor de prijs van één! Gebruik onderstaande button en vul het formulier in om gebruik te maken van deze actie**.** Klik hier voor de voorwaarden van deze aanbieding.


Vragen?

Heb je vragen over Kantar Marketplace, Link of ad-testing? Ga naar Kantarmarketplace.com of neem contact met ons op. Wij helpen je graag in deze uitdagende tijden!

Rob van Benthem
Domain Lead Creative
m +31 64 62 70 399 
e Rob.Van.benthem@kantar.com
 


Kelvin van der Doe
Chief Growth Officer
m +31 6 149 768 12
e Kelvin.van.der.Doe@kantar.com