Kantar Marketplace

Kantar beschikt over haar eigen on demand onderzoeks- en insights store: Kantar Marketplace. Kantar Marketplace is het enige platform dat toegang tot 80 miljoen consumenten wereldwijd combineert met eenvoudig en snel uit te voeren selfservice onderzoek, beproefde onderzoeksoplossingen en expertise.

De concurrentie is vaak moordend en nieuwe veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. CMO’s staan steeds meer onder druk. Ze zijn voortdurend op zoek naar betere manieren om snel en eenvoudig te kunnen meten wat hun campagnes en advertentiestrategieën opbrengen. Om tegemoet te komen aan deze vraag naar snelle, maar betrouwbare inzichten, komt Kantar nu met Kantar Marketplace.

Nu zelf eenvoudig pretesten

Met Kantar Marketplace kunt u 24/7 zelf eenvoudig pretesten. De resultaten komen vrijwel meteen beschikbaar via een overzichtelijk dashboard. Het is ook mogelijk om het onderzoek via Kantar Marketplace door Kantar te laten uitvoeren, of om aanvullend advies op maat te krijgen van Kantar-experts. Met Kantar Marketplace heeft u snel en voordelig toegang tot de gevalideerde onderzoeksoplossingen Link Express en Link Now.

U kunt via Marketplace zelf al een uiting pre-testen met Link Now binnen 6 uur. Met Link kunt u uitingen testen voor tv, digital, outdoor, print en Point of Sale displays. Link heeft een robuuste benchmark en een database van 200.000 uitingen wereldwijd en ruim 800 in Nederland. Als enige pre-testing tool is Link geaccrediteerd op financiële groei door het MSAB. 90% van de grootste adverteerders wereldwijd gebruiken Link al om hun mediabestedingen te optimaliseren.

Binnenkort ook Ad Now, Quick Polls en DIY Survey via Kantar Marketplace

Kantar Marketplace is geen op zichzelf staand dashboard, maar een live service die voortdurend wordt uitgebreid met steeds nieuwe functies en toegang tot andere beproefde Kantar onderzoeksoplosssingen.

Binnenkort kunt u ook zelf via Marketplace Ad Now inzetten. Ad Now meet en evalueert hoe een advertentiecampagne het in de markt doet. De onderzoeksoplossing houdt daarbij rekening met culturele verschillen en let op consistentie over kanalen heen.

Ook de volgende services binnen Kantar Marketplace komen eraan:
  • Met Quick polls is het mogelijk om in minder dan een uur antwoord te hebben op een vraag die u zelf aan 1.000 respondenten voorlegt. Via Marketplace heeft u toegang tot meer dan 80 miljoen consumenten, de grootste steekproefbase ter wereld. Ook geeft Marketplace toegang tot al bestaande data in de vorm van duizenden historische Quick Poll onderzoeken.
  •  Heeft u meer informatie nodig, dan kunt u met DIY Survey snel een eigen onderzoek ontwerpen en uitzetten onder de juiste doelgroep. U krijgt de resultaten meteen real time te zien.
 

 

Wilt u ook snel en betrouwbaar zelf uw creatie testen?

Neem dan vandaag nog contact met onze Head of Marketplace, Hugo Schurink, of leg uw vraagstuk voor via ons contactformulier.


Hugo SchurinkBram van Schaik CEO Kantar Nederland
Head of Marketplace
m  +31 (0) 6 52 462 559
e  Hugo.Schurink@kantar.com