Onze specialisten in Customer Experience Management

Onze specialisten hebben verschillende achtergronden. Vind de expert die bij uw specifieke situatie past. U kunt uw vraag ook via ons contactformulier stellen, dan zoeken wij de expert die het beste bij u past.

Niels Berndsen Practice Leader Customer StrategiesNiels Berndsen is Domain Leader Customer Experience. Niels heeft ruim twintig jaar internationale ervaring met consultancy en onderzoek in alle denkbare branches. Closed Feedback Loop, Customer Journeys, TRI*M en Change Management, kun je aan hem overlaten. Zijn doel: klanten helpen de beleving van hun klanten continu te verbeteren.

Bel Niels op 020 522 54 79 of mail Niels.Berndsen@kantar.com
 

Marijn van Keulen Senior Customer ExperienceMartijn van Keulen is Senior Customer Experience Expert.
Martijn heeft ruime ervaring in onderzoek naar klanttevredenheid en loyaliteit en branding voor financiĆ«le instellingen, automotive en de energiemarkt. Door zijn kennis en jarenlange ervaring is hij binnen Kantar TNS de expert op energiegebied. 

Bel Martijn op 06 306 45 606 of mail Martijn.van.Keulen@kantar.com 
 

Doerien Boer Customer Experience ExpertDorien Boer is Customer Experience Expert.
Dorien heeft veel ervaring in klanttevredenheidsonderzoek, NPS en loyaliteit in verschillende branches. Ze is gespecialiseerd in analyses die de drijfveren van loyaliteit boven tafel krijgen, het versterken van de relatie met je klant en de vertaling hiervan naar concrete marketingadviezen en acties.
Bel Dorien op 06 392 31 089 of mail Dorien.Boer@kantar.com