Customer Inside: de stem van de klant in het hart van uw bedrijfsoperatie

Wilt u uw bedrijf organiseren rondom de wensen en behoeften van uw klanten? Stelt u zich eens voor dat de mening van de klant altijd te horen is bij het nemen van beslissingen. Stelt u zich eens voor dat uw hele organisatie geholpen wordt om compleet klantgericht te zijn in alles wat ze doet. 
customer insights
Customer Inside is onze nieuwe aanpak die de stem van de klant invoert in het hart van uw dagelijkse bedrijfsoperaties. Als deze aanpak systematisch wordt uitgevoerd, kan het een transformatie bewerkstelligen in uw besluitvorming en uw dagelijks prestatiemanagement. Een krachtige motor (i.s.m. Medallia) met gegevens, inzichten en mogelijkheden die de daadwerkelijke wensen en behoeften van uw klanten vooropstelt en tegelijkertijd uw bedrijf transformeert. 


customer insight een krachtige motor

De vele mogelijkheden

Kantar TNS helpt u graag bij het opzetten van een programma dat helemaal aan de wensen van uw organisatie is aan te passen. Ongeacht het aantal processen dat u wilt monitoren. Van het aanleveren van contactgegevens tot het real time onsluiten van de juiste data naar de juiste personen en het 'closen van de loop' met opvolg-mogelijkheden: wij helpen u graag.

Meer weten?

Kies een specialist die bij u past of bel direct Niels Berndsen op 06 430 67 309. U kunt uw vraagstuk ook aan ons voorleggen via ons contactformulier