Covid-19 Barometer - Hoe reageer jij als merk?


De wereld is flink door elkaar geschud door de coronacrisis. Het gedrag van mensen en de manier waarop ze naar de wereld kijken zijn grondig veranderd. Merken worden gedwongen om grotere beslissingen te nemen dan ooit. Met de Covid-19 Barometer houdt Kantar al wekenlang de vinger aan de pols. We ondervroegen inmiddels meer dan 100.000 mensen over de hele wereld om met ons te delen hoe het coronavirus hun dagelijks leven beïnvloedt.

Download nu gratis de resultaten van Wave 8 van het Nederlandse rapport
Het rapport COVID-19 Barometer - Wave 8 results for the Netherlands (in English) is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?:


 

Nieuw: dashboard Covid-19 Barometer data

De data van onze Covid-19 barometer meting zijn ook beschikbaar via een dashboard, waarmee je supersnel toegang krijgt tot die gegevens die jij nodig hebt voor jouw organisatie of afdeling. Snel en overzichtelijk kun je zelf filteren op markt, land, periode, datapunten en meer, en creëer je in een handomdraai je eigen grafieken en overzichten. Zelf direct toegang tot inzichten over wat consumenten doen, kopen, voelen, kijken en gebruiken, wereldwijd en in Nederland, zodat je jouw beslissingen en strategieën hierop kunt afstemmen.

Meer weten? Neem nu contact op met Kelvin van der Doe
 

Download nu gratis de resultaten van Wave 7 van het Nederlandse rapport
Het rapport COVID-19 Barometer - Wave 7 results for the Netherlands (in English) is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?:

Download nu gratis de resultaten van Wave 6 van het Nederlandse rapport

Het rapport COVID-19 Barometer - Wave 6 results for the Netherlands (in English) is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?:

Download nu gratis de resultaten van Wave 5 van het Nederlandse rapport

Het rapport COVID-19 Barometer - Wave 5 results for the Netherlands (in English) is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.


Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief:

Download nu gratis de resultaten van Wave 4 van het Nederlandse rapport

Het rapport COVID-19 Barometer - Wave 4 results for the Netherlands is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief:

Download nu gratis de resultaten van Wave 3 van het Nederlandse rapport
Het rapport COVID-19 Barometer - Wave 3 results for the Netherlands is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?:

Download nu gratis de resultaten van Wave 2 van het Nederlandse rapport

Het rapport Covid-19 Barometer - Wave 2 results for the Netherlands is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?:Interesse in eerdere edities van de Covid-19 Barometer

Eerdere edities van de Covid-19 Barometer - results for the Netherlands rapporten zijn gratis te downloaden via deze pagina.


Meer weten?

De Covid-19 Barometer van Kantar helpt je merk om nog beter om te gaan met de gevolgen van het coronavirus. Meer weten of vragen? Neem nu contact op met onze experts.


Maron van der Krieken
Client Consultant 
m +31 (0)642980744
 Kelvin van der Doe

Chief Growth Officer
m +31 (0)614976812
Kelvin.van.der.Doe@kantar.com