Covid-19 Barometer - Hoe reageer jij als merk?Nu de lockdown in veel plaatsen op de wereld langzaam wordt opgeheven, maken mensen zich steeds minder zorgen over hun gezondheid, maar des te meer over hun financiële toestand, en over de toekomst. Met de terugkeer naar een ‘normaal leven’ duiken nieuwe angsten en onzekerheden op. Wat betekent dit voor jouw merk?

De wereld is flink door elkaar geschud door de coronacrisis. Het gedrag van mensen en de manier waarop ze naar de wereld kijken zijn grondig veranderd. Merken worden gedwongen om grotere beslissingen te nemen dan ooit. Met de COVID-19 Barometer houdt Kantar al wekenlang de vinger aan de pols. We ondervroegen inmiddels meer dan 100.000 mensen over de hele wereld om met ons te delen hoe het coronavirus hun dagelijks leven beïnvloedt.

Wave 5 van de COVID-19 Barometer geeft antwoord op vragen als:

  • Wanneer en hoe denken mensen weer terug te keren naar hun leven voor corona?
  • Van welke nieuwe leefgewoonten denken ze dat die blijvend zijn?
  • Hoe denken mensen over reizen? En wat zijn hun plannen voor de zomervakantie?
  • Hoe ziet het toekomstige aankoopgedrag eruit nu veel consumenten minder te besteden hebben en er meer online wordt geshopt?
  • Hoe verschilt het nieuwe aankoopgedrag per categorie? En wat is het verschil daarin in online en offline?
  • Wat vindt de consument van de manier waarop merken hebben gereageerd op de coronacrisis?
  • En nog veel meer...

Nieuw: dashboard Covid-19 barometer data

De data van onze Covid-19 barometer meting zijn nu ook beschikbaar via een dashboard. Via het dashboard heb je supersnel toegang tot die data die jij nodig hebt voor jouw organisatie of afdeling. Snel en overzichtelijk kun je zelf filteren op markt, land, periode, datapunten en meer en creëer je in een handomdraai je eigen grafieken en overzichten. Zelf direct razendsnel toegang tot inzichten over wat consumenten doen, kopen, voelen, kijken en gebruiken, wereldwijd en in Nederland, zodat je jouw beslissingen en strategieën hierop kunt afstemmen.

Meer weten? Neem nu contact op met Kelvin van der Doe
 

Download nu gratis de resultaten van Wave 5 van het Nederlandse rapport

Het rapport COVID-19 Barometer - Wave 5 results for the Netherlands (in English) is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.


Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief:

Download nu gratis de resultaten van Wave 4 van het Nederlandse rapport

Het rapport COVID-19 Barometer - Wave 4 results for the Netherlands is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief:

Download nu gratis de resultaten van Wave 3 van het Nederlandse rapportHet rapport COVID-19 Barometer - Wave 3 results for the Netherlands is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?:

Download nu gratis de resultaten van Wave 2 van het Nederlandse rapport

Het rapport Covid-19 Barometer - Wave 2 results for the Netherlands is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?:Interesse in eerdere edities van de Covid-19 Barometer

Eerdere edities van de Covid-19 Barometer - results for the Netherlands rapporten zijn gratis te downloaden via deze pagina.

Meer weten?

De Covid-19 Barometer van Kantar helpt je merk om nog beter om te gaan met de gevolgen van het coronavirus. Meer weten of vragen? Neem nu contact op met onze experts.


Maron van der Krieken
Client Consultant 
m +31 (0)642980744
 Kelvin van der Doe

Chief Growth Officer
m +31 (0)614976812
Kelvin.van.der.Doe@kantar.com