The future of tracking

Brand tracking onderzoek verandert. Lange vragenlijsten om inzicht te krijgen in uw brand equity zijn niet meer van deze tijd. Inzichten uit social media data gecombineerd met predictive analytics geven sneller en accurater een beeld van uw toekomstige brand equity. Deze manier van brand tracking anticipeert op veranderingen en ontsluit groeimogelijkheden voor uw merk. Hierdoor krijgt u relevanter brand tracking onderzoek met sneller inzicht!
 

 

Brand tracking onderzoek kan korter en relevanter

Wilt u een meer onderscheidend vermogen voor uw merk ontwikkelen? Of nieuwe groeimogelijkheden voor uw merk verkennen? Of wilt u sneller en relevanter onderzoek doen naar de ontwikkeling van uw merk? U wilt weten of de social data en search data voor uw merk kunt gebruiken in uw brand tracking research? Welke kansen liggen er voor uw merk op het vlak van brand monitoring? 

Een slimmere brand tracker kan legio voordelen bieden voor uw merk. Samen nemen wij uw huidige brand tracking programma onder de loep en kijken we waar kansen liggen om deze meer lean en agile te maken. Daarmee krijgt u eerder relevantere insights waarmee u de concurrentie voor kunt blijven.

Inzichten van onze brand tracking experts

De afgelopen maanden hebben onze internationale specialisten hun laatste inzichten vastgelegd in een aantal whitepapers. Lees meer over hoe wij kortere, maar meer voorspellende survey's gebruiken en mobiele survey's om dichter op het moment te kunnen meten. Wij helpen onze klanten om hun brand tracking programma aan te passen zodat het aansluit op eisen van de moderne tijd: snelheid, relevantie en de juiste KPI's. Zet vandaag nog de eerste stap om voor het upgraden van uw brandtracker!

Direct een gratis informatief gesprek?

Onze experts zijn op de hoogte van de laatste inzichten van Kantar op het gebied van brand tracking-onderzoek. Wilt u direct een gratis informatief gesprek over de mogelijkheden om uw brandtracker te upgraden en future proof te maken? 

Vul dan snel het contactformulier in en wij zorgen dat één van onze brand tracking experts contact op neemt.

Direct uw brand equity vergroten? 

Download de productsheet 'Uw nieuwe brand tracking architecture in vier stappen'. U kunt natuurlijk ook zelf direct in gesprek gaan met één van onze specialisten, zij staan u graag te woord!