Mastering Momentum

 

Focus op kortetermijn-metrics is geen garantie voor langdurige groei.


Ondanks mooie ambities, grootse plannen of goede resultaten in het verleden worstelen veel merken met groei op de langere termijn. Onlangs vergeleken we de groei van 3.900 merken over de afgelopen drie jaar. Wat we zagen is dat 6% van deze merken aanvankelijk was gegroeid, maar van die 6% had slechts 6 op de 10 die groei weten vast te houden. Hoe kan een merk wel blijvend groeien?

Het antwoord is experience, exposure en activation. Je merk kan alleen ook op de langere termijn blijven groeien, als je precies weet hoe je het gedrag van de consument op die drie belangrijke punten in het aankoopproces beïnvloedt. Maar hoe pak je dat aan en minstens zo moeilijk, hoe vind je de juiste balans in investeringen op die drie aandachtsgebieden?

In ons Mastering Momentum-rapport bieden we je een eenvoudig framework voor meer inzicht in merkgroei. Daarnaast geven wij vijf aanbevelingen voor het realiseren van sales op het juiste moment en laten we zien hoe je als merk je groeipotentieel wel kunt maximaliseren. Tot wel 46% over een periode van drie jaar.

   Download nu gratis ons Mastering Momentum rapport >>

Mastering Momentum Webinars

Onlangs presenteerden wij de vijfdelige webinar-serie van Mastering Momentum. In deze webinars lieten wij aan de hand van de resultaten van het onderzoek zien hoe je als marketeer je sales-doelstellingen op de korte termijn behaalt en tegelijkertijd merkgroei op de lange termijn realiseert.

De webinars gemist? Geen nood, de recordings van deze webinars zijn nu online beschikbaar.

   Kijk hier de Mastering Momentum Webinars terug >> 

Vragen?

Wil je meer weten over merkgroei en Mastering Momentum? Neem dan nu contact op metHugo Schurink

CCO Brand Kantar Nederland

m +31 (0) 6 524 625 59
Hugo.schurink@kantar.com