Effectief communicatieonderzoek

Vandaag de dag worden consumenten gebombardeerd met een grote massa aan boodschappen. Het vangen van aandacht zodat boodschappen verwerkt, geëvalueerd en vervolgens gebruikt worden in het aankoop en beslissingsproces is een grotere uitdaging dan ooit.

reclame boodschappen

Creëer sterke merkassociaties 
Om als merk op lange termijn effectief te zijn, moeten merken en hun gewenste merkassociaties opgenomen worden in het geheugen van consumenten. Het zijn immers juist deze herinneringen die aan de basis liggen van merkkeuzes (bewust én onbewust). 
 
Effectief communicatieonderzoek
Wij meten het vermogen van communicatie-uitingen om de kracht van merken te vergroten door in kaart te brengen of een uiting aandacht weet te trekken, affectieve reacties oproept en in staat is het merk te verankeren in het brein van de consument. Neuroscience onderzoek heeft aangetoond dat campagnes die sterk zijn op juist deze elementen, leiden tot een sterker merk en groei weten te realiseren. Dit gedachtegoed staat aan de basis van zowel ons pre-testing aanbod als ons post-testing en tracking aanbod.

Wilt u weten hoe effectief uw communicatiecampagnes zijn?

Neem dan contact op met één van onze specialisten of leg uw vraag neer via ons contactformulier.