Merkbeleid & Communicatie

Het versterken van de merkkracht, het behoud van brand equity en het voeren van een effectieve communicatiestrategie is in deze snelle tijden een steeds grotere uitdaging. Wij helpen merken om wendbaar te blijven in een veranderende wereld. branding en communication

Hoe creëer ik een strategisch voordeel voor mijn merk?

Consumentenvoorkeuren en wensen veranderen sneller, maar door social media, apps en mobile zijn er meer bronnen van informatie. Big data zou de grote belofte zijn, maar het vinden van insights waarmee uw concurrentiepositie verbeterd kan worden, blijft lastig. Het kiezen van een scherpe merkpositionering is hierbij van belang om uw marktaandeel te laten groeien. Lees hoe Kantar TNS u kan helpen met het vinden van een concurrerende merkpositie.

Hoe vind ik kansen om mijn merk te laten groeien?

Beslissingen van een consument om uw merk te gebruiken kunnen fluctueren per moment van de dag, waar iemand zich bevindt, het gezelschap waar iemand mee is en de beschikbaarheid van uw merk. Al deze situaties hebben invloed op uw concurrentiekracht. Kennis over de context en dynamiek van de individuele beslissingen van een consument bieden waardevolle inzichten voor merken. Lees hoe wij u kunnen helpen de juiste groeistrategie te vinden voor uw merk.

Hoe optimaliseer ik mijn communicatiestrategie?

Voor het voeren van een effectieve communicatiestrategie moet een organisatie keuzes maken. U kunt kiezen uit een groot pallet van mogelijke kanalen, communicatievormen en tijdschema's. Het ontwikkelen van de juiste communicatiestrategie kan door dit enorme aanbod complex en tijdrovend zijn. Onze oplossingen voor communicatieonderzoek en communicatietracking bieden uw organisatie het fundament voor uw communicatiestrategie.

Hoe meet en optimaliseer ik de ROI van mijn media-uitgaven?

Uw merk heeft het beste product, met de beste reclame. Toch zal dit niet leiden tot extra verkoop als deze reclame niet wordt gezien door een publiek wat hiervoor open staat. De oorzaak van een mislukte campagne hoeft dus niet te liggen bij de reclame zelf, het merk of het product, maar kan ook liggen bij uw mediaplan. Wij brengen graag de ROI van uw media-uitgaven in kaart. Voor zowel de offline als online media.
 
Hierbij geven we zowel strategisch advies welke middelen het beste ingezet kunnen worden om een bepaald doel te bereiken, als tactisch advies hoe een volgende campagne nog efficiënter kan worden ingezet

Hoe krijg ik data waarmee ik sneller kan beslissen?

Er is een noodzaak onder marketeers om nauwkeurige data in handen te krijgen waarmee zij snellere beslissingen kunnen nemen. Daarom gebruiken wij kortere en slimmere survey’s om de kwaliteit van de data te vergroten en het proces te stroomlijnen. Onze focus ligt hierbij op relevantie, redundantie en respondent validiteit. Dit noemen wij The Future of Tracking, de weg naar een snellere brandtracker die relevantere insights biedt waarmee u wendbaar blijft in een sneller veranderende wereld.

Wilt u weten hoe u de positie van uw merk kunt versterken?

Bel direct met één van onze specialisten of leg uw vraag neer via ons contactformulier.

Verder lezen?

Lees onze blogs en artikelen >>
Lees onze whitepapers >>