Finance

Tien jaar na het begin van de kredietcrisis is het Nederlandse landschap van financiële diensten flink gewijzigd. En dat komt niet alleen door de forse saneringen die er hebben plaatsgevonden.

beleggen via app

De markt van financiële diensten is sterk in beweging. Ondere andere lage rente, cryptovaluta en geautomatiseerd vermogensbeheer zijn ontwikkelingen waarmee de financiële sector te maken heeft. 

Kies voor de specialisten van Kantar TNS

Leidraad is het centraal stellen van de klant, daar is iedereen het over eens. TNS helpt u daarbij. Wij zijn als geen ander toegerust om de financiële sector te ondersteunen bij het nemen van de juiste (marketing)beslissingen. In Nederland doen we dit met een team van ruim twintig dedicated professionals die gepokt en gemazeld zijn in de financiële sector. Wij bieden specialisten aan op onder meer de volgende terreinen (zowel retail als wholesale):

Pensioenen
Private Banking
Retail Investor


Het leeuwendeel van de bank- en verzekeringswereld schakelt TNS Finance in, evenals pensioenuitvoerders, private banks, asset managers en online brokers. Wij verrichten voor hen veelal custom made marketingonderzoek en -adviestrajecten. Daarnaast bieden wij een aantal multiclients aan, onder meer op de markt van hypotheken, pensioenen, wholesale banking, private banking, respectievelijk asset management. Voorts maken wij dankbaar gebruik van het internationale netwerk van TNS Finance-collega’s.

Meer informatie?

Reg van Steen is Senior Client Director en helpt al meer dan twintig jaar organisaties met het bereiken van hun (marketing)doelstellingen. Reg is gespecialiseerd in onderzoek voor financiële dienstverleners en op business-to-business markten.

06 308 30 079