PromoCar: versterken van uw incentive en pricing strategie

‘Incentives’ zijn vaak van doorslaggevend belang bij het sluiten van ‘de deal’ in het auto aankoopproces. Het effectief managen van acties en aanbiedingen is daarom essentieel voor alle automerken.  Om een vinger aan de pols te houden, op de juiste wijze te reageren en te anticiperen op marktontwikkelingen en concurrentie, moeten merken promotionele activiteiten in de markt voortdurend in de gaten houden. Helaas is het verkrijgen van een accuraat en compleet beeld van promotie- en transactieprijzen in de markt té vaak een uitdaging. PromoCar biedt uitkomst.
 
PromoCar is een veelomvattende kennisdienst, waarbij acties en aanbiedingen bij de aankoop van een auto en actuele transactieprijzen gestructureerd worden verzameld en geanalyseerd.

Door een combinatie van gedetailleerde registratie van klantvoordeelacties, informatie uit mystery shopping onderzoek én onze automotive know-how en know what, biedt PromoCar u diepgaande inzichten in uw klantvoordeel per verkochte auto. En méér.

Wat levert PromoCar u op?

  • PromoCar biedt u de mogelijkheden om op model-, merk-, segment- en marktniveau strategische informatie te verkrijgen, waarbij uw eigen merk wordt afgezet tegen de concurrentie.
  • Maandelijkse inzichten die u helpen bij uw korte termijn marketing activiteiten.
  • PromoCar is er in een light- en full versie. 

Meer informatie?

Niels Berndsen
Regional Director Customer Experience

m  06 430 67 309
niels.berndsen@kantar.com