Producenten

Op het kopen van een huis na, is de aanschaf van een auto een van de prijzigste aankopen die mensen doen. Dit zorgt voor high involvement en een complex aankoopproces, waarin uitgebreide en gemakkelijk te vinden consumenteninformatie een vereiste is. De enorme keuzemogelijkheden in een stagnerende totale markt, hebben geleid tot een wildgroei aan aanbiedingen, extra’s en kortingen op de aanschaf van een auto.

Het internet wordt te pas en te onpas ingezet om potentiële klanten aan te trekken, maar de vraag is welke promotionele activiteiten het beoogde effect sorteren. En waar die promotie vandaag de dag het best kan plaatsvinden. Immers, communicatie- en marketingbudgetten kunnen maar één keer worden uitgegeven. Zonder te weten wie de (potentiële) klant eigenlijk is en hoe hij zich gedraagt, is het inzetten van promotionele acties in toenemende mate schieten met hagel. Wij helpen dit graag voorkomen.

Meer informatie?

Vincent Groen leidt de automotive business unit van TNS NIPO en heeft ruim twintig jaar ervaring in (inter)nationaal automotive onderzoek. Hij is tevens lid van de TNS Automotive Global Steering Committee. Bel direct via 06 536 45 871 of mail naar vincent.groen@kantartns.com.