Mobile strategy

Mobile Life en Mobile 360 zijn onmisbare studies voor bedrijven die mobiele telefonie willen inzetten als ondersteuning van hun marketingstrategie en de groei van hun bedrijf. De onderzoeken bieden advies voor marketingplanning, innovatietrajecten het kiezen van partnerships. 

Wij brengen met Mobile Life het gedrag, de motivatie en de prioriteiten in kaart van 38.000 mensen verspreid over 43 landen, in kaart. Op basis hiervan doet TNS NIPO aanbevelingen voor het ontwikkelen van zakelijke en marketingstrategie├źn via mobiele technieken.

Mobile 360 is een onderzoek (voor verschillende opdrachtgevers), waarbij we bij 1.000 smartphonegebruikers - verdeeld naar de verschillende OSn -  en 200 tablet-gebruikers een applicatie hebben ge├»nstalleerd, die precies uitmeet hoe deze persoon zijn mobiel of tablet gebruikt (voice, SMS, applicaties en websites). Een deel van de resultaten is exclusief toegankelijk voor de opdrachtgevers.  Een deel van de resultaten is ook publiek toegankelijk.

Mobile Life en Mobile 360 geven antwoord op de volgende vragen.


Onlangs verscheen Showrooming’ met smartphone: ramp & redding voor retailers. 

Mobile 360 wint AMMA! 

Het Mobile 360 onderzoek won op 30 mei jl. de AMMA in de categorie Hans du Chatinier prijs.
De jury van de Hans du Chatinier prijs beloonde Mobile 360 met de woorden: 'Deze zeer vernieuwende en indrukwekkende analyse van Big Data brengt voor het eerst het complete mediumtype mobile in kaart. We zullen in de toekomst steeds meer deze kant op gaan: meer registreren, minder vragen stellen. Passive in plaats van active measurement. Het onderzoek biedt fundamentele, niet eerder beschikbare inzichten die concreet toepasbaar zijn voor de markt.'  De jury loofde verder de zeer uitgebreide rapportage, de segmentatiemogelijkheden en de duidelijke onderzoeksverantwoording met zelfreflectie.


Meer weten over Mobile? 
Neem dan contact op met: 
 

Swipe of scroll
Martin Warmelink
m  06 537 20 496 
martin.warmelink@kantartns.com