Activation workshop: van insights naar actie

U heeft onderzoek gedaan en nu wilt u aan de slag met de resultaten. Uw onderzoek tot leven brengen in uw organisatie en op een slimme manier vertalen naar strategische acties. Uw collega's inspireren met de insights uit het onderzoek. Hoe gaat u dat aanpakken? 

Een activation workshop is de ideale manier om resultaten tot leven te brengen en te vertalen naar concrete actieplannen.

 

Praktijkgericht en op maat gemaakt

Voorafgaand aan de workshop bepalen we de gewenste workshopresultaten en strategische doelstellingen. Tijdens een workshop voert uw team een aantal creatieve opdrachten uit. Insights worden hierdoor op een inspirerende manier tot leven gebracht. Zo maakt uw team zich de onderzoeksresultaten beter eigen en ontdekt het strategische mogelijkheden. De creativiteit zet aan tot vernieuwende ideeën.

Aan het einde van de workshop beschikt u over concrete actieplannen om uw (groei)strategie te realiseren.Wat maakt onze Activation workshops zo bijzonder? 

De workshop zelf worden gedegen voorbereid en (bij voorkeur) op een externe locatie georganiseerd.  
  • In de voorbereiding werkt u samen met TNS experts die nauw betrokken zijn bij het onderzoek én bekend zijn met uw bedrijf. 
  • Onze ervaren workshopfacilitators kiezen creatieve technieken die passen bij uw specifieke situatie om de onderzoeksresultaten tot leven te brengen. 
  • De insights uit uw onderzoek(en) worden ten volle benut. U kunt de resultaten van meerdere onderzoeken inbrengen en combineren. 
  • Door de pressure cooker manier van werken, is uw team effectiever. De aanpak zorgt ervoor dat insights beklijven en ook na de workshop impact hebben op het werk van uw medewerkers. 

Meer informatie?

Carol Ansara

Director Qualitative
t 06 296 25 461
e Carol.Ansara@kantartns.com