Wij helpen uw strategie vormgeven

Data is er in overvloed, maar de vraag naar het 'waarom' is gebleven. Waarom doen mensen, burgers, consumenten wat ze doen? Wat verklaart hun gedrag? Kwalitatief onderzoek geeft dieper inzicht in de drijfveren van consumenten en burgers. Deze inzichten helpen onze klanten betere beslissingen te nemen. 

Kwalitatief onderzoek kan het verschil maken tussen stilstand en het realiseren van succesvolle groei. Wij zetten met kwalitatief onderzoek met succes in bij het volgende type vraagstukken:
  • inzicht in merkvoorkeuren en het beïnvloeden van merkkeuzes
  • verbetering merkpositionering en communicatie
  • inspireren en vormgeven van succesvolle innovatie
  • begrijpen van het gat tussen intentie en werkelijk gedrag.

In onze aanpak maken we gebruik van krachtige en wereldwijze bewezen oplossingen:

De stem van de klant écht meenemen in uw marketingproces of beleidsvoorbereiding? ThinkTank is onze unieke aanpak voor research communities. Slimme respondenten, sterke community-managers, effectieve modules en creatieve output. Zodat u met de beste insights vorm en richting kunt geven aan uw beleid. Lees meer over ThinkTank.

Snelheid is voor organisaties essentieel om concurrentievoordeel te behouden. Dit geldt zeker voor product- en conceptontwikkeling. Voor organisaties die hun innovatietrajecten willen verkorten is er nu Seven. Deze oplossing omvat het hele innovatietraject waarbij binnen zeven werkdagen één of meerdere nieuwe concepten worden opgeleverd. Hiermee kunt u sneller innoveren met behoud van kwaliteit. Lees meer over Seven.

In gesprek over de impactvolle toepassingen van kwalitatief onderzoek?

Neem vandaag nog contact op met Carol of Eline of leg uw vraag voor via ons contactformulier.