Mystery shopping

Leveranciers van producten of diensten zijn sterk afhankelijk van verkooppersoneel, als het gaat om de communicatie met klanten. Juist deze contacten zijn het meest kritische moment in het verkoopproces. Mystery Shopping Onderzoek is de methode van onderzoek om het verloop van deze contacten inzichtelijk te maken.

 

Kwaliteit is de manier om u te onderscheiden van concurrenten. MSO geeft een objectief en volledig beeld van het verloop van de contacten tussen (verkoop)personeel en klanten in uw vestigingen. Objectiviteit is de essentie van ons MSO en al onze Mystery Shoppers zijn face-to-face getraind in de ‘basic skills’ van MSO.
 

Mystery Shoppers observeren en voeren verkoop- en/of adviesgesprekken op een natuurlijke en objectieve manier bij uw vestigingen. Juist deze objectiviteit zorgt voor betrouwbare resultaten. Alleen zo krijgt u een duidelijk beeld van wat er in uw vestigingen gebeurt. Hiermee is het bereiken van een (nog) betere kwaliteit voor al uw vestigingen mogelijk.

 

Ook voor telefonische verkoop- of servicekanalen, of online contacten met klanten is Mystery Calling en e-mailing de manier om de kwaliteit te monitoren.

Toepassingen van Mystery Shopping Onderzoek:

  • input voor kwaliteitsverbetering en direct toepasbaar in de praktijk;
  • input voor trainingen;
  • ondersteuning bij vaststellen van normen;
  • inzicht in behandeling van niet-klanten;
  • toepasbaar voor toekenning bonussen.