Direct Feedback onderzoek

Direct-Feedback-onderzoek-(1).pngDe huidige tijd eist dat je als bedrijf dicht op de klant zit en snel kunt reageren als iets niet goed loopt. Daarvoor zijn metingen nodig bij elk belangrijk touchpoint tussen klant en bedrijf. Direct Feedback onderzoek helpt u hierbij.

Bij Direct Feedback onderzoek wordt na een klantcontact of de afhandeling van een transactie meteen feedback van de klant gevraagd. Zo kunt u de kwaliteit van uw klantprocessen van begin tot einde in kaart brengen. 

Je kunt klantfeedback verzamelen via korte vragenlijsten (Direct Feedback). Maar ook door het koppelen van al beschikbare informatie. Informatie die je verzamelt via social media, call centers, verkoop- en gebruiksgegevens. Voor beide manieren beschikt TNS NIPO over een oplossing.

Survey Direct

Via de Survey Direct methode wordt klantfeedback op gestructureerde wijze verzameld en gerapporteerd. Vanuit een CRM systeem stellen we een trigger in zodat na een contact of transactie een korte vragenlijst uitgaat. De feedback wordt vervolgens automatisch in het rapportage dashboard opgenomen. Daar is de informatie inzichtelijk voor de verantwoordelijke medewerkers.  

Bij negatieve feedback is het ook mogelijk direct per mail de letterlijke antwoorden van een klant te ontvangen. U kunt dan direct contact opnemen met de ontevreden klant om het issue op te lossen. Waar nodig kunt u de acties vastleggen, zodat u hier in het vervolg rekening mee kan houden.   

Tot slot leveren we geregeld reviews aan die u online kunt delen ter promotie van uw product of dienstverlening.

Alle klantinformatie centraal

Door onze samenwerking met Medallia kunnen we ook reeds beschikbare informatie boven water halen en eventueel koppelen aan de via Direct Feedback verzamelde data. Zo wordt ook deze klantinformatie centraal beschikbaar gemaakt. Op die manier staat de klant werkelijk in het hart van alles wat u doet. De gegevens zijn per klant inzichtelijk en geaggregeerd. Op basis van teksanalyses en dashboards kunt u deze tactische en operationele informatie ook voor strategische doeleinden inzetten.

Meer weten?

Weten hoe Direct Feedback onderzoek bij uw touchpoints kan worden ingezet? Neem contact dan contact op met één van onze Customer Experience specialisten.