TRI*M Express: efficiënt het juiste inzicht in uw klantrelatie

Door het groeiende aanbod van kanalen en (social)media kunt u steeds vaker en op verschillende manieren contact met klanten zoeken. En dat vice versa. Maar uw concurrenten kunnen dit ook. Met als gevolg dat simpelweg het meten van de sterkte van de klantrelatie niet meer genoeg is. Tevreden of loyale klanten, zelfs die u aanbevelen, blijken toch voor een andere aanbieder te kiezen. Dat heeft consequenties voor hoe u uw performance meet. Hoe gaat u hiermee om? 
 

TRI*M Express biedt een efficiënte oplossing. We bieden u een methode waarin de individuele context een centrale plaats inneemt. Ook nemen we mee in welke mate uw klant naar andere aanbieders kijkt. Wij geven u binnen twee weken inzicht in wat uw klanten drijft en wat écht belangrijk is om de klantrelatie naar een hoger niveau te tillen.

 

TRI*M Express voordelen

  • Snel en efficiënt. Resultaten binnen 2 weken.
  • Door middel van een standaardvragenlijst.
  • Eigen inbreng van mogelijke marktfactoren en drijvers van de klantrelatie.
  • Advies over de aangeleverde marktfactoren en drijvers.
  • Resultaten worden gepresenteerd in een basisrapport, advies voor acties en presentatie bij u op kantoor.

 

Wat levert TRI*M Express u op?

  • Inzicht in hoe u de klantrelatie kan versterken, door het in kaart brengen van uw quick wins en risico's.
  • Advies over hoe u zich kunt onderscheiden van de concurrenten, door het in kaart brengen van de in uw markt onderscheidende touchpoints. 
  • Advies over welke touchpoints wel en welke geen verdere investering nodig hebben, door inzichtelijk te maken wart het effect is van een verbetering óf verslechtering van de actuele score per touchpoint. Soms is goed, goed genoeg.

Prijs

TRI*M Express wordt aangeboden als online onderzoek en op basis van zelf aangeleverde emailbestanden. Voor één klantgroep is uw investering €9.900. Wilt u deze oplossing toepassen op meerdere klantgroepen of verschillende vragenlijsten gebruiken, dan is de prijs op aanvraag. 

Meer informatie over TRI*M Express?

Wilt u weten hoe sterk de relaties met uw klanten zijn? Of hoe u een meer concurrerend aanbod kunt ontwikkelen? Download de productsheet of bel vandaag nog met één van onze Customer Experience specialisten. U kunt uw vraag ook voorleggen via ons offerteformulier.