Customer experience onderzoek

Een goede klant is een tevreden klant. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Elke klant kan immers andere wensen en behoeften hebben. Het kan dan ook een behoorlijke uitdaging zijn om overal een optimale customer experience te bieden. U wilt uw klanten een betere beleving bieden, daarbij kunnen wij met onze onderzoeksinstrumenten en ervaring helpen.

Customer experience onderzoeken

U wilt uw customer journey in kaart brengen of de Net Promotor Score (NPS) gebruiken om uw customer care te verbeteren. Wij helpen u met het in kaart brengen van elk aspect van de customer experience en zoeken samen met u naar manieren om de klanttevredenheid te verhogen en de klantbeleving te verbeteren. Kijk hieronder voor een greep uit ons customer experience aanbod of leg uw vraagstuk voor via ons contactformulier

Actueel

Kantar en Qualtrics kondigen vandaag een wereldwijde samenwerking aan om organisaties te helpen hun klanten centraal te stellen. Deze strategische alliantie combineert de kennis van Kantar over customer experience onderzoek, end-to-end platform implementatie, smart analytics en activatie met het ge├»ntegreerde Qualtrics Experience Management Platform.

Lees hier het volledige persbericht >>

Customer Experience meten


customer experience metenVoor een goede customer experience mapping is het van belang om een integrale aanpak te kiezen. Om de klantbeleving volledig in kaart te brengen gebruiken wij onze gevalideerde onderzoeksinstrumenten en een helder stappenplan. Customer Journey Toolbox


Customer journey toolboxMet de onderzoeksinstrumenten in onze customer journey toolbox brengen wij de volledige klantreis in kaart. Dit is echter maar het startpunt. Door middel van service innovation zoeken we naar de manieren om uw belangrijkse touchpoints verder te optimaliseren. Met activatieworkshops helpen wij u de insights en verbetering te activeren en te embedden in uw organisatie.


TRI*M Express


quick wins voor verbetering van customer experienceOnderzoek naar manieren om uw klantrelatie te verbeteren hoeft niet lang te duren. Met onze TRI*M express oplossing heeft u al binnen twee weken een overzicht van quick wins en risico's voor uw klantrelatie. Hiermee kunt snel aan de slag om verbeteringen door te voeren en uw concurrentie voor te blijven.


Net Promotor Score - NPS


Net Promotor Score NPS metenDe Net Promotor Score is een veelgebruikte methode om de klanttevredenheid te meten. Een succesvolle implementatie van een NPS programma kan een hoop opleveren, daarbij is het essentieel dat het fundament goed is. Door onze ervaring weten we waar u op moet letten en hoe u het fundament goed krijgt.


Medewerkeronderzoek


MedewerkeronderzoekBetrokken, klantgerichte medewerkers zijn een essentieel onderdeel van goed presterende organisaties. Deze organisaties worden ook wel High Performance Organisations (HiPO) genoemd. Wij onderzoeken waar uw organisatie op scoort op de aspecten die van belang zijn voor een HiPO organisatie en geven u actiegerichte adviezen. 


Mystery shopping


Mystery shoping onderzoek doenVerkooppersoneel en ander personeel wat in direct contact staat met uw klant kunnen een sterke invloed hebben op de klantrelatie. Door middel van ons Mystery Shopping onderzoek kunt u deze kritische contactmomenten meten en verbeteren. 


 

Direct Feedback onderzoek


direct-feedback-onderzoek.pngU wilt meer inzicht in de kwaliteit van uw klantprocessen. Met Direct Feedback onderzoek wordt na een klantcontact of de afhandeling van een transactie meteen feedback van de klant gevraagd.