Branding en communicatie onderzoek

Een nieuw merk in de markt zetten of een bestaand merk opfrissen kan zonder onderzoek een schot in het donker zijn. Natuurlijk wilt u dat uw communicatiecampagnes het juiste effect bereiken en uw mediabudget effectief wordt ingezet. Met onze branding en communicatie onderzoeksinstrumenten zorgen wij dat het licht wordt aangezet en uw schot trefzeker is.

Effectievere reclamecampagnes door onderzoek

Onze onderzoeksinstrumenten voor branding en communicatie vraagstukken worden al jaren ingezet bij verschillende grote opdrachtgevers. Wij testen niet alleen vooraf (reclame)-uitingen, maar onderzoeken ook welk effect uw campagne heeft bereikt. Hieronder vindt u een selectie van ons aanbod. U kunt ook uw vraagstuk aan ons voorleggen via ons contactformulier.

AdEffect


Wat is de effectiviteit van uw campagneMet AdEffect kunt u achterhalen hoe effectief uw campagnes ├ęcht zijn. Met deze posttesting oplossing bent u in staat om elke euro van uw mediabudget effectiever in te zetten en een grotere return on investment te krijgen.


 

AdEval


Pretest uw campagne met AdEvalHet ontwikkelen van een effectieve reclame kost tijd en geld. U wilt natuurlijk dat uw reclame het effect bereikt wat u voor ogen heeft. Met onze pre-testing oplossing AdEval meten we vooraf hoe uw reclame gaat presteren. Hiermee kunt u zichzelf ervan verzekeren dat uw reclame haar doel bereikt. 

 

Facial Coding


Ontdek de emoties met Facial CodingDe emoties die een reclame oproep kunnen een krachtig effect hebben op de effectiviteit van uw reclame. Maar u wilt niet dat een reclame negatieve emoties oproept zodra uw merknaam in beeld is. Met Facial Coding analyseren wij welke emoties op welk moment bij uw doelgroep wordt opgeroepen.