NeedScope™: ontdek het geheim van een onweerstaanbaar merk

Je hebt merken die letterlijk onweerstaanbaar zijn. Merken die een magnetische aantrekkingskracht op consumenten uitoefenen. Het lijkt wel alsof mensen voor zo'n merk 'moeten' kiezen. Dat maakt concurreren met dergelijke merken bijna ondoenlijk.

Onweerstaanbare merken bouwen met NeedScope 
Op basis van onze ervaring met ruim 8.000 NeedScope studies wereldwijd, achterhaalden wij wat het is dat merken onweerstaanbaar maakt. 

Wij vertaalden dit in 8 drivers die je helpen bij het bouwen van een onweerstaanbaar merk. 

Wat levert NeedScope jou op?

  • Inzicht in de werkelijke drijfveren van uw consumenten en hun merkrelaties.
  • Advies over hoe je jouw concurrentievoordeel kunt versterken en loyaliteit kunt creëren door in kaart te brengen hoe je merk (beter) op de diepere behoeften van consumenten kan aansluiten.
  • Advies over hoe je merk- en productinnovaties succesvoller te maken door het identificeren en kwantificeren van onvervulde behoeften binnen huidige en potentiële markten.

Hoe werkt Needscope? 


Deliverables van NeedScope

Kantar zet NeedScope met veel succes in bij merkstrategische onderzoeken voor onze klanten in de FMCG sector en de financiële wereld. Voor Danone, Unilever en ABN AMRO bijvoorbeeld. Maar ook in andere sectoren, zoals health, automotive en toerisme, is het een waardevol instrument gebleken.

Direct gedegen advies over het bouwen van een onweerstaanbaar merk?

Saskia Bot 
Client Consultant
m  06 810 89 661
e  Saskia.Bot@kantar.com