Vind winnende concepten met eValuate

Wanneer u een nieuw product lanceert wilt u natuurlijk ook dat dit slaagt. Maar vaak wordt maar één van de 100 nieuwe concepten een succes. Daarom is het essentieel dat u al vroeg in het proces de concepten kunt identificeren die succesvol kunnen zijn. Een nu kunt u dit antwoord al krijgen binnen 24 uur!Ontwikkeling van winnende producten
Traditionele concept screenings gebruiken vaak een gedateerde methoden waarbij alleen het mogelijke succes in de markt wordt gemeten en voorbij wordt gegaan aan de potentiële groei die het product daadwerkelijk aan uw organisatie levert. Er wordt bijvoorbeeld niet gekeken naar het risico van kannibalisatie op uw huidige productassortiment. 

Onze eValuate oplossingen meten zowel het potentieel van uw concept in de markt, als het groeipotentieel binnen uw huidige productassortiment.

  eValuateNow eValuate Express Concept eValuate
Resultaten binnen 24 uur 72 uur Eén week
Opzet van het onderzoek Fixed Flexibel Volledig aanpasbaar
Marktpotentieel van uw concept Standaard Standaard Standaard
Groeipotentieel van uw concept Standaard Standaard Standaard
Verdiepende analyse van de drivers van uw concept - Standaard Standaard
Begeleiding bij het onderzoek door een consultant Optioneel Standaard Standaard
Aanbevelingen voor optimalisatie van uw concept - Optioneel Standaard
Waarom eValuate?
  • eValuate vergroot de kans op het vinden van nieuwe productideeën die een significante bijdrage leveren aan uw de groei van uw omzet met 49% (ten opzichte van traditionele concept testing)
  • eValuate gebruikt individuele modelling in plaats van geaggregeerde analyses. Met individuele modelling wordt ook gekeken naar aankoopintentie, prijsperceptie en of er wel ruimte is in de productcategorie voor een nieuw product.

Hulp nodig met het vinden van uw winnaars?

Frans van der HorstFrans van der Horst Director Productontwikkeling en innovatie
Senior Client Director
t 06 483 14 070
e frans.van.der.horst@kantartns.com