Solutions

Elke organisatie streeft ernaar: groei en ontwikkeling. Om dat te bereiken moet u uw klanten blijven verleiden met aantrekkelijke producten en diensten. Iedere keer opnieuw. In een tijd waarin markten, (digitale) media en consumentengedrag alleen maar diverser en complexer worden.

welke groeistrategie heeft u nodig om uw marktaandeel te laten groeien?

Voorkomende groeistrategieën zijn: bestaande klanten verder ontwikkelen, nieuwe klanten aantrekken, nieuwe producten op de markt brengen of nieuwe markten ontwikkelen. 

Kantar ontwikkelde gevalideerde instrumenten - Solutions - die u helpen bij het realiseren van uw groeistrategie. Zo kunt u er zeker van zijn dat de strategie die u volgt ook daadwerkelijk groei brengt voor uw bedrijf. 

Matrix


Matrix biedt inzicht in uw marktkansenOrganisaties kunnen niet op elke kans die voorbij komt inspringen. Met Matrix brengen wij in kaart welke kansen succesvoller zijn dan anderen. Daarnaast ziet u ook welke productintroducties succesvol in de markt gezet kunnen worden zonder dat er kannibalisatie optreed.


 


Win marktaandeel met ConversionModelMarktaandeel winnen kan op verschillende manieren. U kunt nieuwe klanten proberen aan te trekken, relaties versterken met huidige klanten en hun uitgavenpatroon verhogen of een volledig nieuwe markt betreden. ConversionModel helpt door u inzicht te geven in het potentieel dat u mist.Connect
Optimaliseer uw touchpoints met ConnectConnect is een nieuwe tool touchpoint analysetool, die een 360 graden blik biedt op de prestaties van uw merk over al uw relevante touchpoints. Connect identificeert de meest effectieve touchpoints en helpt u uw mediabudget efficiënter te besteden.
 Shopper Decisions


Beinvloed de patch to purchaseShopper Decisions biedt inzicht in het zoekgedrag en de aankoopbeslissing van shoppers in de winkel. Speciaal ontwikkeld met aan de hand van in-store onderzoek merchandising en communicatie in de winkel te verbeteren.
NeedScope
Bouw een onweerstaanbaar merk met NeedscopeOnweerstaanbare merken weten een krachtig verlangen bij consumenten op te wekken, hierdoor is concurreren met deze merken bijna ondoenlijk. Met NeedScope kunnen wij in kaart brengen op welke emotionele drivers uw merk zich moet richten om onweerstaanbaar te worden voor uw doelgroep. Hiermee heeft u de sleutel in handen tot een succesvolle merkstrategie.


TRI*M
Optimaliseer uw customer experience met TRI*MHet verbeteren van Customer Experience en versterken van Customer Loyalty kunnen sterke drivers zijn om groei te realiseren voor uw organisatie. Met TRI*M helpen wij u te begrijpen welke ervaringen het meeste effect hebben op uw klanten. Hiermee ontdekt u wat wel, en wat niet werkt om Customer Loyalty te vergroten.


Valuemanager
Value-based pricing met ValuemanagerValueManager gebruikt de laatste technieken op het gebied van keuze modellering om de producteigenschappen te vinden die consumenten waardevol vinden én de prijs die ze daarvoor bereid zijn te betalen.

Transactional TRI*M
Transactional TRI*MTransactional TRI*M brengt de beleving van uw klanten in kaart. Het laat zien hoe uw klanten het rechtstreekse contact met uw bedrijf ervaren. De gehele klantreis wordt hierin meegenomen. Dit wordt direct vertaald naar bruikbare inzichten voor uw beleids- en strategieafdeling.HiPO Medewerkersonderzoek
HiPO medewerkersonderzoekTNS HiPO brengt voor u in kaart of uw organisatie een high performance organisation is. TNS HiPO is een wetenschappelijk gevalideerd model dat wereldwijd door TNS wordt gebruikt voor medewerkeronderzoek.

ThinkTank
Co-creatie van campagnes met ThinkTankThinkTank is een flexibele en veelzijdige online community van betrokken respondenten. Inzetbaar voor het ontwikkelen van nieuwe diensten of het evalueren van producten. Hiermee krijgt u echt 'de stem van de consument' te horen.
Seven
Nieuwe concepten testen in zeven dagenSeven is een revolutionaire aanpak waarmee het innovatieproces niet meer enkele maanden, maar slechts zeven werkdagen duurt. Deze intensieve werkwijze levert scherpe en gevalideerde concepten op, gebaseerd op echte consumenteninzichten.
Locator
Nieuwe kansen vinden met LocatorLocator identificeert en definieert de meest relevante groeimomenten voor uw merk of product. Het laat ook zien hoe groot dit moment is en hoe uw merk, product of dienst daarop moet inspelen om van meerwaarde te zijn voor uw doelgroep.