Een overzicht van ons actuele aanbod

Met onze kennis en ervaring zijn we een geschikte gesprekspartner als u vraagstukken heeft op merkbeleid, product-, of prijsbeleid. Of als u bijvoorbeeld tegen issues aanloopt rondom de Customer Journey of Path to Purchase. Met onze oplossingen zorgen wij dat uw strategische keuzes onderbouwd en gericht zijn op groei.

strategische-beslissingen.jpg


Mogelijk heeft u een heel specifieke vraag. U wilt bijvoorbeeld een conjoint analyse laten uitvoeren, een research community inrichten of u zit met een complex datacollectievraagstuk. Maar u kunt ook op zoek zijn naar een gefundeerde onderbouwing voor uw strategische marketingbeslissingen. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. 

Met het aanbod op onze website hebben wij voor elke uitdaging wel een geschikte oplossing. Neem zelf direct contact op met onze onderzoeksspecialisten om vrijblijvend uw vraagstuk te bespreken. Of leg uw vraag direct aan ons voor, wij zoeken dan intern naar de meeste geschikte contactpersoon voor u.

Onderzoeksmethoden

Afhankelijk van uw vraagstuk hebben wij meerdere instrumenten en onderzoeksmethoden die wij voor u kunnen inzetten.  Elke situatie en markt kan vragen om een andere aanpak. Onze specialisten leggen u graag uit welke onderzoeksmethode voor u het meest geschikt is. Lees verder voor een overzicht van onze onderzoeksmethoden en wat deze voor u kunnen betekenen.

Klik hier om naar onze instrumenten voor branding en communicatie vraagstukken te gaan >>
Klik hier om naar onze instrumenten voor customer experience vraagstukken te gaan >>
Klik hier om naar onze instrumenten voor productontwikkeling en innovatie te gaan >>

TNS Solutions

Elke organisatie streeft naar groei en ontwikkeling. Met onze gevalideerde TNS Solutions bent u er zeker van dat de strategie die u volgt groei realiseert. Ongeacht de wijze waarop u wilt groeien is er een TNS solutions die hieraan kan bijdragen. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over uw specifieke situatie en groeistrategie. Kijk bij onze actuele TNS solutions voor meer informatie en specialisten die u kunnen adviseren welke solution voor uw uitdaging geschikt is.

Panel

Een goed onderzoekspanel is essentieel voor de betrouwbaarheid van onderzoeksresultaten. Daarom gaan wij zorgvuldig om met onze panelleden en de informatie die zijn aanleveren. Hierdoor kunnen wij vertrouwen op een hoge responsrate en dit levert actuele en betrouwbare data. Lees verder om meer te leren over onze panels en mogelijkheden om deze in te zetten.

Sectoren

De afgelopen jaren hebben wij in diverse sectoren unieke kennis opgebouwd. Hierdoor kennen onze specialisten de specifieke kansen en uitdagingen waarmee uw sector te maken heeft. U kunt erop vertrouwen dat zij hierdoor de onderzoeksresultaten weten te vertalen naar relevante insights en bruikbare resultaten. Lees verder om meer te weten over onze specifieke sector kennis.