Lia de Ryck nieuwe Client Director Qualitative bij Kantar TNS

Gepubliceerd: 17-04-2018

Het kwalitatieve team van Kantar TNS heeft sinds maart versterking gekregen van Lia de Ryck. Met haar vele jaren ervaring in de marketing en consultancy is Lia een mooie aanwinst voor dit team dat inmiddels is uitgegroeid tot een team met expertise in elke vorm van (innovatief) kwalitatief onderzoek. Ze gaat zich als Client Director Qualitative voornamelijk richten op Brand & Communication vraagstukken.

Lia de Ryck heeft in verschillende marketingfuncties bij grote spelers in de FMCG gewerkt, zoals Friesland-Campina, Savencia en Colgate-Palmolive. Ook was ze business consultant bij Cap Gemini. Ze richtte zich als marketeer vooral op het ontwikkelen en implementeren van marketing- en communicatiestrategie├źn. Voor zowel de B2C als de B2B markt.

Lia: ‘Mijn grote passie ligt bij het helpen van bedrijven met het ontwikkelen van hun groeistrategie. Leidend daarin is voor mij de deep-dive naar de markt en de klant. Ik merk nu al dat ik daarmee bij Kantar TNS op de juiste plek ben. Mijn nieuwe collega’s zijn gedreven specialisten en met Kantar als moederbedrijf hebben we toegang tot de laatste gevalideerde onderzoekstechnologie├źn. Ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging!‘

Lia de Ryck op LinkedIn >>


Meer informatie?

Machteld Gelderland
Communicatieadviseur & Persvoorlichter Kantar TNS
t  +31 (0) 20 5225 898
m  +31 (0) 6 22 44 72 44
 

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van onderzoek en Kantar?

Meldt u dan nu aan voor de Kantar TNS Nieuwsbrief.