Kantar TNS en Qualtrics Customer Experience partner

Gepubliceerd: 22-01-2018

Kantar TNS en Qualtrics slaan de handen ineen en worden wereldwijd dé Customer Experience partner.

Kantar TNS Qualtrics wereldwijde customer experience partner


Kantar TNS en Qualtrics kondigen vandaag een wereldwijde samenwerking aan om organisaties te helpen hun klanten centraal te stellen. Deze strategische alliantie combineert de kennis van Kantar TNS over customer experience onderzoek, end-to-end platform implementatie, smart analytics en activatie met het geïntegreerde Qualtrics Experience Management Platform.

In de sterk gefragmenteerde consumentenmarkt van vandaag is het voor bedrijven belangrijker dan ooit om op elke touchpoint en moment dat ertoe doet memorabele ervaringen te creëren. 91% van de senior managers geeft customer centricity de hoogste prioriteit en vindt dit een essentiële factor om groei te realiseren. In een tijd waarin connectivity het branding en customer experience landschap in snel tempo verandert, heeft de samenwerking als doel het gat te dichten tussen wat klanten willen en wat organisaties bieden. 

Deze vergaande samenwerking biedt klanten een holistische en volledige oplossing voor customer experience door de integratie van verschillende technologieën en databronnen. Hiermee worden consumenteninzichten geïdentificeerd, geoptimaliseerd en geactiveerd. Dit leidt tot langdurige betrokkenheid van klanten en een maximale return on investment. De samenwerking biedt unieke voordelen door het uitgebreide netwerk van Kantar en moederbedrijf WPP. Zo hebben klanten toegang tot inzichten over merkonderzoek, consumentendata, vergelijkingen met andere markten en kennis over verschillende industrieën en sectoren.

Het Qualtrics Experience Management Platform is het meest geavanceerd CX platform op de markt. Het bevat flexibele, op rol-gebaseerde dashboards, case management, volledige CRM-integratie en een breed scala aan slimme kenmerken gebouwd met artifcial intelligence en geavanceerde analytics.

Philips is één van de organisaties die de voordelen ervaart van de samenwerking door de nieuwe oplossing in te zetten voor hun wereldwijde customer experience programma. Robbert Seeger, Hoofd van Global Consumer Care bij Philips zegt: “Samen met Kantar TNS, hebben we ons customer experience programma naar een hoger niveau getild. Hiermee voldoen we nog beter aan de behoeften van onze klanten. De implementatie van het Qualtrics Experience Management Platform was snel gerealiseerd. Het brengt de stem van de klant direct in het hart van onze organisatie. Onze medewerkers zijn enthousiast over de gebruiksvriendelijke analytics en real-time inzicht. Samengevat, deze aanpak helpt ons om elke dag onze diensten voor onze gewaardeerde klanten te verbeteren!”

Richard Ingleton, CEO van Kantar, zei: “We leven in een tijdperk waar ervaringen de belangrijkste onderscheidende factor zijn. Succesvolle organisaties weten effectief in te spelen op de verwachtingen van hun klanten. Dit doen zij door rekening te houden met hun emoties en producten en diensten te maken die positieve, memorabele ervaringen creëren. De samenwerking met Qualtrics biedt onze klanten de mogelijkheid om echt de focus op de klant aan te brengen door de hele organisatie en zo sterkere klantrelaties aan te gaan. 

John Torrey, Hoofd Corporate Development Officer van Qualtrics, voegt toe: “We geloven al heel lang dat het kunnen bieden van memorabele ervaringen de belangrijkste onderscheidende factor is van succesvolle organisaties. We zijn daarom trots op onze samenwerking met Kantar TNS om full-service customer experience oplossingen te bieden door het combineren van ons unieke, geavanceerde Experience Management Platform met Kantar TNS’s excellente adviserings-, implementatie- en operationele vaardigheden.

Meer weten over deze samenwerking? Onze Customer Experience specialisten staan u graag te woord.

Kom naar X4 Europe op 11 april in Londen om meer te horen over onze samenwerking. Kijk voor meer informatie op: www.qualtrics.com/x4europe/

Meer informatie neem contact op met:

Niels Berndsen
Practice Director Customer Strategies 
m 06 43 06 73 09
e Niels.Berndsen@kantartns.com


Over Kantar TNS
Kantar TNS Nederland is onderdeel van het wereldwijde Kantar TNS met vestigingen in meer dan negentig landen. Kantar TNS levert resultaatgerichte inzichten die bedrijven helpen met impactvolle beslissingen en groei. Met expertise op het gebied van innovatie, branding en communicatie, commerce en customer experience helpen wij klanten met het identificeren, optimaliseren en activeren van die momenten die er het meest toe doen om groei te realiseren. Kantar TNS is onderdeel van Kantar, een van de meest toonaangevende bedrijven wereldwijd op het gebied van data, onderzoek en advies. Lees meer op: http://www.tns-nipo.com/over-tns-nipo

Over Qualtrics:
Qualtrics is een platform waarin alle experience data, ook wel X-data genoemd, is geïntegreerd. Dit stelt organisaties in staat om de vier kern ervaringen met een organisatie – die van klant, product, medewerker en merkervaringen – te centraliseren binnen één platform. Meer dan 8500 organisaties wereldwijd – waarvan meer dan 75% van de Fortune 100 en 99 van de top 100 business schools in de VS – vertrouwen op Qualtrics. Om meer te leren, en aan te melden voor een gratis account, bezoek www.qualtrics.com


Altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van onderzoek en Kantar?

Meldt u dan nu aan voor de Kantar TNS Nieuwsbrief.