Accelerated Answers lanceert de belofte van enquêtes binnen de zes uur

Gepubliceerd: 10-08-2020

Accelerated Answers - een flexibele en snelle oplossing voor onderzoek, ontworpen om binnen slechts zes uur echte inzichten van echte consumenten te leveren.


Sinds 5 augustus is Accelerated Answers is sgelanceerd en beschikbaar voor interne onderzoeksteams en -bureaus in 70 markten wereldwijd en biedt twee serviceniveaus:

Quick Managed Surveys:

Een oplossing met gebruikersklare vragen die in zeer korte tijd onderzoek doet bij specifieke doelgroepen of nationaal vertegenwoordigde groepen. Kantar, dat het project van het begin tot einde beheert, levert binnen de 6 uur in tabelvorm de gegevens uit antwoorden op vijf vragen van 500 respondenten. Quick Managed Surveys levert daarnaast veldwerkresultaat voor grotere enquêtes en voltooit enquêtes gedurende werkdagen of weekends binnen de 24 en 48 uur.

Templated Solutions:

Unieke templates voor enquêtes en steekproefgroepen stroomlijnen de programmering, verwerking van gegevens en visualisatietijd tot 50%. Templated Solutions automatiseert de enquêtes die vaak herhaald worden, zoals productvergelijkingen, concepttesten, campagne-effectiviteit of trackingonderzoek.

“In de huidige tijd, waarin de snelheid van beslissingen steeds crucialer wordt en meer organisaties hun onderzoek intern beheren, verzamelt Accelerated Answers inzichten van echte mensen op het moment dat ze nodig zijn en bezorgt het organisaties de snelheid, personalisatie en automatisering die nodig zijn om de interne onderzoeksafdelingen in staat te stellen om snel antwoorden te krijgen en sneller beslissingen te nemen”, aldus Marc Ryan, Chief Data Officer voor de Profiles divisie van Kantar.

“Door te antwoorden op vijf vragen, met 500 invullingen in slechts zes uur, zet Accelerated Answers een nieuwe standaard om snel menselijk inzicht te bieden. Accelerated Answers biedt interne onderzoeksteams en -bureaus natuurlijk ook alle voordelen van de rijkelijk bekroonde programmeringstools en innovatieve kwaliteitsstandaarden van Kantar, zoals Honesty Detector, fraudedetectie op basis van algoritmen en het Kantar Profiles Network van meer dan 100 miljoen respondenten, met 45 miljoen geavanceerde steekproefrespondenten, waardoor kwalitatieve, consistente en geëngageerde antwoorden van consumenten mogelijk zijn.”

Tijdens het bespreken van zijn ervaringen met Accelerated Answers, vertelt Peter Dearborn, Senior Data Scientist Manager bij SpottedRisk. “Kantar zorgt voor een hoge graad van expertise en feedback. Hun betrokkenheid bij de beste praktijken vormt prioriteit in onze doorlopende relatie. Het platform is veelbelovend en is een nuttige kruising van eenvoud, flexibiliteit en betrouwbaarheid”.

Leer hier meer over Accelerated Answers.