Van angst voor later naar een betere beleving op dit moment

Gepubliceerd: 20-07-2017

Bang dat je telefoon wordt gestolen? Neem een verzekering! Bang dat je tegen hoge kosten aanloopt als je een ongeluk met je auto krijgt, verzeker je dan maar snel.

Dit is wat verzekeraars moeten doen

Om verzekeringen te verkopen wordt vaak ingespeeld op de angsten van een consument. Maar op angst gebaseerde aankopen creëren over het algemeen geen sterke merkloyaliteit. Hoe kunnen verzekeraars consumenten juist vandaag al helpen in plaats van hen te waarschuwen voor gevaren in de toekomst?

Verzekeraar Manulife in Hong Kong weet op effectieve wijze een jongere doelgroep aan zich te binden door hen te helpen een gezonder leven te leiden. Met een wearable stimuleren zij mensen om meer te bewegen. Degene met de actiefste levensstijl worden beloond. Door zich met de gezondheid van haar klanten - in het nu - bezig te houden, creëert Manulife een sterkere klantenbinding.

Vul het onderstaande formulier in om het volledige artikel te downloaden en kom erachter welke manieren verzekeraars nog meer hebben om hun klanten 'in the moment' te bedienen.

Ja, informeer mij over Kantar events en webinars
Ja, hou mij op de hoogte van algemeen nieuws, introducties etc van Kantar.

Meer weten over onze oplossingen op het gebied van finance and verzekeraars?

Kijk dan hier en neem contact op met één van onze specialisten >>