TNS Summer courses 'consumer driven innovation' groot succes

Gepubliceerd: 27-08-2014

De TNS Summer Courses van 24 juli en 21 augustus waren een groot succes! De afwisseling aan werkvormen, de inspirerende real-life social media observaties en een heus certificaat zorgden ervoor dat alle deelnemers enthousiast huiswaarts keerden.

Na afloop ontvingen we enthousiaste berichten van de deelnemers. Een greep uit de reacties:“Hierbij wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de inspirerende middag. Zelden heb ik een nieuwe groep meegemaakt die zo snel en heel plezierig met elkaar optrok. Prachtige aanpak hebben jullie ontwikkeld en de inhoud is boven verwachting. Heel speels eigenlijk en zeer concreet toepasbaar. Complimenten hoor!”

 

Tijdens de interactieve sessies deelden Elian Swinkels en Frans van der Horst hun visie op de eerste fasen van het innovatieproces én gingen de deelnemers zelf aan de slag met onder andere twee cases. De stappen die zij doorliepen waren:

 

  • Van observatie naar insight
  • Ideegeneratie
  • Propositie schrijven 


Wat namen de deelnemers mee?

  • Inzicht in waar sterke consumer insights aan moeten voldoen.
  • Inzicht in hoe zij een geschreven concept naar een hoger niveau kunnen brengen.
  • Inzicht in hoe zij consumer driven innovaties in hun organisatie kunnen toepassen.

Wilt u ook het 'consumer insights denken’ binnen uw organisatie tot leven brengen?

Dat kan! De TNS summer courses zijn helaas afgelopen, maar we bieden deze workshop ook incompany aan. Neem voor meer informatie contact op met:
   
Frans van der Horst
Director Innovation & Product Development
t 020 522 53 96
e frans.van.der.horst@tns-nipo.com