TNS NIPO is genomineerd voor de MOAwards 2013 in de categorie Marktonderzoekbureau van het jaar!

Gepubliceerd: 20-04-2013

In 2013 is de opzet van de verkiezing van Marktonderzoek bureau van het jaar gewijzigd. Voorheen konden bureau's zichzelf kandideren. Dit jaar is de stem van de opdrachtgevers bepalend. Zij konden stemmen op het bureau dat volgens hen in aanmerking kwam voor de award. Er kon in drie categorieën worden genomineerd: klein, middelgroot. Opdrachtgevers konden hun voorkeur beargumenteren. De jury liet de stemvoorkeuren en de argumenten zwaar meewegen in hun keuze voor de nominaties. TNS NIPO komt uit in de categorie: Bureau Groot. 
Wij zijn trots op deze nominatie. Wij zien deze als een erkenning dat we met onze innovaties een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkelingen op het vakgebied. In de argumenten die de jury aandraagt, zien we dat onze klanten positief zijn over onze nieuwe positionering. 

Uit het juryrapport: 

"Het bureau is marktonderzoek aan het herontdekken, of liever gezegd herdefiniëren. TNS NIPO heeft een slag gemaakt door zeer kritisch het vakgebied én vooral naar zichzelf te kijken. TNS NIPO is getransformeerd. Groot hoeft niet log te zijn, zo blijkt. Het bureau heeft de aansluiting gevonden bij de hedendaagse ontwikkelingen en de veranderde wereld van de consument. Digital Life en Mobile Life zijn hier mooie voorbeelden van. Samenwerkingsprojecten kenmerken zich door een hoge mate van deskundigheid, innovatievermogen en klantgerichtheid. TNS NIPO weet met gestandaardiseerde methoden zeer klantgericht onderzoek op te zetten."

MOAwards
De andere genomineerden in deze categorie zijn Beautiful Lives en MWM². In mei presenteren we ons aan de jury en op 5 juni worden tijdens de MOA beachparty de MOAwards uitgereikt. Kijk voor mee informatie op: www.moawards.nl.