TNS NIPO en Emerce zoeken opnieuw de beste Facebookpagina van Nederland

Gepubliceerd: 05-12-2012

De beste fanpagina kan rekenen op de TNS Fanpage Award 2013
 
Vanaf vandaag kunnen bedrijven met een Facebookpagina van vijfduizend fans of meer gratis meedoen aan het tweede Facebookonderzoek van TNS NIPO. De fanpagina die als beste gewaardeerd wordt door haar fans, zal tijdens Digital Marketing Live!, dat plaatsvindt op 20 en 21 maart 2013, beloond worden met de TNS Fanpage Award 2013.
 
Net als vorig jaar zullen de participerende bedrijven hun fans op hun eigen pagina oproepen om mee te doen aan het onderzoek. Op deze manier krijgen bedrijven inzicht in de betrokkenheid van hun fans. Merken komen er zo achter of hun fans ook daadwerkelijk ambassadeurs zijn. Het invullen van de vragenlijst gebeurt op Facebook. Fans beoordelen de pagina op de volgende criteria: aanbevelen, content, interactive, webcare en concurrentievoordeel. Op basis van het onderzoek wordt een ranglijst gemaakt. De eigenaren van de pagina die als beste uit de bus komt, ontvangen de TNS Fanpage Award 2013.
 
Fanpaginabeheerders aan de tand gevoeld
Nieuw dit jaar is dat ook Fanpaginabeheerders van de deelnemers wordt gevraagd naar hun omgang met Facebook. Hoe maken ze er gebruik van in hun marketingstrategie, hoeveel recourses worden ingezet, welk percentage van het marketingbudget gaat naar Facebook? De resultaten worden verwerkt tot een marktanalyse over de rol van Facebook in de marketingstrategie.
 
Feestelijke uitreiking en uitkomsten delen tijdens DML!
De award zal samen met Emerce worden uitgereikt tijdens het event  Digital Marketing Live!. Ook zullen we hier de learning uit het onderzoek presenteren. DML! is een tweedaags evenement voor de online marketing, -advertising en media-industrie, dat plaatsvindt op 20 en 21 maart 2013 in de Westergasfabriek. Het zal een parade zijn van activiteiten zoals cases, expertsessies, paneldiscussies, workshops en round tables. Twee dagen in het teken van uitwisselen van kennis, tactics, best practices en het opdoen van contacten.
 
Meer weten?
Neem gerust contact op met Lisanne Janssen Andeweg, tel 020 522 54 32 of mail naar Lisanne.Janssen.Andeweg@tns-nipo.com

Let op: Voor 2014 hebben we een multi client onderzoek in het leven geroepen, de TNS NIPO Fanpage Manager. Inschrijven kant tot 30 juli 2014.