TNS NIPO en BNR Nieuwsradio vragen mkb naar belangrijkste knelpunten bij ondernemen

Gepubliceerd: 08-07-2013

Vanaf vandaag zoeken TNS NIPO en BNR Nieuwsradio uit wat Nederlandse mkb-ondernemers momenteel ervaren als de grootste knelpunten bij het ondernemen. Dit zal uitmonden in de Ondernemersmotor, een ranglijst van 15 knelpunten die BNR Nieuwsradio in de derde week van september gaat ‘brengen’. 
 
Vervolgens gaat de radiozender in het najaar, samen met de ondernemers, op zoek naar de beste oplossingen voor deze knelpunten, om zo de economie een positieve drive te geven. TNS NIPO voert voorafgaand aan dit grootschalige kwantitatieve onderzoek uitgebreid gesprekken met mkb-ondernemers, grotere ondernemingen en belangenorganisaties als MKB Nederland, Bouwend Nederland, de Kamer van Koophandel en Bovag.
 
Mark Schipper, Client Service Director bij TNS NIPO: ‘Op de snelweg van ondernemen kom je knelpunten tegen, dat is het risico wat er bij hoort, maar welke knelpunten verdienen de aandacht, inzet en oplossing van iedereen in Nederland? Daar zijn we heel benieuwd naar.’
 
‘Ondernemers passen bij BNR Nieuwsradio. We zijn benieuwd naar de resultaten en gaan vooral op zoek naar oplossingen’, aldus BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich.
  
Wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact op met Mark Schipper via 020 522 54 35 of mark.schipper@tns-nipo.com.
Of met Lydian de Kruiff, BNR Nieuwsradio, via 020 592 86 23 of kruiff@fdmediagroep.nl.