Niels Bouwman nominee MOAward in categorie Young Talent of the Year

Gepubliceerd: 19-04-2018

Kantar Millward Brown’s Niels Bouwman is een van de drie genomineerden voor een MOAward in de categorie Young Talent of the Year. Collega’s én klanten nomineerden Niels voor de prijs die op 6 juni a.s. wordt uitgereikt in het Westerpark.

Niels werkt nu bijna vijf jaar bij Kantar Millward Brown en klanten en collega’s zijn het erover eens dat hij een groot talent is.

Hij neemt de leiding op grote accounts. Hij is scherp, denkt mee en heeft veel kennis die hij ook nog eens moeiteloos weet over te brengen.

G-Star, een van Niels’ klanten, verwoordt het als volgt: ‘We vergeten nog wel eens dat Niels eigenlijk pas ‘net’ aan zijn carrière is begonnen.’
 
Volgens Kantar TNS collega Marijke Guldemond weet Niels waarde toe te voegen aan onderzoeken: ‘Dat doet hij door actief bredere learnings over een topic te integreren met onderzoeksdata van de klant. Daarmee stijgen zijn insights en aanbevelingen uit boven het onderzoek, volgens mij is dat de toekomst van het vak. Niels heeft echt een next-level visie op hoe merken, communicatie en media werken’.
 
Verder vallen andere mooie woorden, zoals leergierig, enthousiast en oplossingsgericht, maar het opvallendst is misschien wel dat zijn sprankelende, extravagante persoonlijkheid veel wordt geroemd. Hugo Schurink van Kantar Millward Brown: Niels valt op door zijn enorme vakkennis en zijn extravagante persoonlijkheid: een zeldzame combinatie in marktonderzoek.’
 
Niels is in de race voor de award met Iris Welvaarts van DVJ Insights en Jeroen Spetter van Ruigrok NetPanel.
 
De uitreiking van de MOAwards 2018 vindt hier vrijwel naast de deur plaats tijdens de MOAwards at the park party bij WesterUnie/WesterLiefde in Amsterdam West.
 

Meer weten?
Alle informatie over de MOAwards is te vinden op de MOAwards website.


Altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van onderzoek en Kantar?

Meldt u dan nu aan voor de Kantar TNS Nieuwsbrief.