Inspirerende case over in the moment meten van Kantar TNS op MIE

Gepubliceerd: 20-01-2017

Op MIE 2017 presenteert Kantar TNS een inspirerende case over in the moment meten. Voor Provincie Utrecht gebruiken we location-based technieken om reizigers op het juiste moment te ondervragen. We verzorgen deze workshop op donderdag 2 februari.

Kantar TNS is Platina Sponsor van MIE 2017. Het grootste Marketing & Insights Event van Nederland vindt op woensdag 1 en donderdag 2 februari plaats in De Jaarbeurs in Utrecht.

Als Platina Sponsor zijn we goed vertegenwoordigd op het MIE. U vindt ons in de Kantar Bar op het MIE-Paradeplein en we verzorgen vier inspirerende workshops. Lees hier over de eerste twee workshops!

Kom naar onze workshops over in the moment meten

Hij stapte moe en verregend de bus in en toen… Find the moments that matter most

Je stapt de bus in. Het is regenachtig en de laatste stoel gaat net voor je neus weg. Je moet staan. Een doorweekte paraplu maakt je pasgestreken broek nat.

Zulke ‘moments’ beïnvloeden de Customer Experience. Een kijkje in het moment is makkelijker gezegd dan gedaan. Nu wordt de tevredenheid in het OV op traditionele manier gemeten. Provincie Utrecht, CROW en Kantar TNS zetten een volgende stap door via location-based technieken de reiziger op het juiste moment te ondervragen.

Alles over deze workshop en de sprekers >>