Judith ten Bokkel verkozen tot Young Talent of the Year

Gepubliceerd: 08-06-2017

Judith ten Bokkel van Kantar TNS heeft de MOAward gewonnen in de categorie Young Talent van het jaar 2017. De uitreiking vond plaats op woensdag 7 juni in beachclub Vooges in Zandvoort.

Lovende woorden vielen Judith ten deel in het juryrapport: 'Judith laat zich zien als een ambitieuze, prestatiegedreven onderzoeker die altijd op zoek is naar verbeteringen.'Judith liet tijdens het jurygesprek goed zien wat haar motivatie is: 'Ze heeft maar één drive: haar klant. Ook al zit ze nu al in haar droombaan als Client Consultant, dat is voor haar nog geen reden om stil te gaan zitten. Ze is continu op zoek naar nieuwe manieren om haar klant nog beter te leren kennen en te kijken hoe het anders en beter kan. Ze initieert en realiseert daarbij veel verbeteringen, zowel voor haar klanten als voor Kantar TNS. Dit doet ze volgens haar motto, op disruptieve en uitdagende wijze.'

Het hele juryrapport van Judith is na te lezen op de website van MOAwards.

Fred Bronner wint oeuvreprijs

Fred Bronner - oud-directeur van Veldkamp - ging volkomen onverwachts naar huis met een speciale oeuvreprijs.

Het MOA-bestuur: 'Een speciale MOAward die slechts in uitzonderlijke gevallen wordt toegekend aan mensen die zich op een heel bijzondere en zeer gewaardeerde wijze hebben ingezet voor het vakgebied van onderzoek en analytics. De MOA wil op deze wijze Fred Bronner bedanken voor die inzet voor en toewijding aan ons vakgebied.'

Twee grote prijzen voor bureau Perspective

Onderzoeksbureau Perspective viel ook goed in de prijzen. Zij gingen niet alleen naar huis met de titel Marktonderzoekbureau van het jaar, Markus Leinweber van Perspective mag zich ook nog Insights Professional van het jaar aan bureauzijde noemen.

Barbara Nieuwenhuis van Roche werd Insights Professional van het jaar - aan bedrijfszijde. Marc Tollens van Air France/KLM mag zich Digital webanalist van het jaar noemen. En de wetenschapsprijs ging dit jaar naar Alec Minnema, Tammo Bijmolt en Sonja Gensler voor hun studie naar de 'oorzaken en gevolgen van het terugsturen van online aankopen'.

Meer informatie?

Machteld Gelderland
Persvoorlichter
m  0622447244
e  machteld.gelderland@kantar.com

Meer weten over MOAwards?

Ga naar moawards.nl