Judith ten Bokkel genomineerd voor MOAward in categorie Young Talent

Gepubliceerd: 19-04-2017

Client Consultant Judith ten Bokkel van Kantar TNS is genomineerd voor een MOAward 2017 in de categorie Young Talent. Trusted Advisor Judith wordt geroemd om haar lef, vernieuwing en inhoud. De prijsuitreiking vindt op 7 juni in Zandvoort plaats. 

Een greep uit wat klanten en collega's over Judith zeggen:

Judith begon 3,5 jaar geleden bij Kantar TNS (voorheen TNS NIPO) en heeft als persoonlijk credo 'Disrupt yourself before someone else will.' Judith heeft lef. Ze is een trusted advisor en gaat met haar klanten op zoek naar nieuwe onderzoeksopzetten voor krachtige insights. Bijvoorbeeld door klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoek te combineren. Ze wordt dan ook door klanten regelmatig beloond met tienen in haar klanttevredenheidsonderzoeken.

Judith is inhoudelijk sterk en stuurt junioren enthousiast aan op inhoud. Haar focus is gericht op digital. Ze is in Nederland trekker van de wereldwijde studie Connected Life en spreekt daarover op grote podia, zoals het MIE, Social Conference en Digital Marketing Live! Haar adviseurschap start met data, maar veel belangrijker vindt ze de story in de context van de klant. ‘Out of the box’ denken en altijd op zoek naar nieuwe kansen kenmerkt Judith

In de categorie Young Talent van het jaar zijn verder Monte Königs van Motivaction en Sabine Croes van Perspective genomineerd.

Meer over de MOAwards

Er zijn verder MOAwards in de categorieën:
  • Marketing Insights & Analytics Bureau
  • Insights Professional - bureauzijde
  • Insights Professional - bedrijfszijde
  • Digital & Webanalist.
Ook wordt een Wetenschapsprijs uitgedeeld.

De MOAwards worden uitgereikt tijdens de MOA Beachparty op woensdag 7 juni 2017.