Initiatief Public Matters wordt goed ontvangen door BZK

Gepubliceerd: 17-09-2013

Op 31 oktober organiseert Public Matters 2013 het congres ‘Hostmanship, citizenship, leadership’. Doel: visieontwikkeling en vertaling naar de praktijk als het gaat om de verhouding tussen mens en overheid.
 
Drs Jan Andries Wolthuis, Hoofd afdeling Interactie bij het Ministerie van BZK, zei hierover het volgende: ‘De organisatoren van Public Matters koppelen individuele dienstverlening, hostmanship en doe-democratie aan elkaar, terwijl deze thema’s nu nog vaak als losstaand worden beschouwd. Dat onderschrijf ik ten zeerste en daarom kan ik dit event warm aanbevelen’.
 
TNS NIPO is een belangrijke contentpartner van Public Matters. Tijdens het event komen bestuurders, beslissers en adviseurs van publieke instellingen bijeen om te luisteren naar drie inspirerende sprekers op het gebied van Hostmanship (Jan Gunnarsson), Citizenship (Jim Diers) en Leadership (Jos de Blok). Daarna gaan bezoekers tijdens interactieve ronde tafelsessies met elkaar in gesprek over deze onderwerpen. Gezamenlijk maken ze een doorvertaling naar de eigen omgeving en worden scenario’s ontwikkeld die de publieke organisaties voorbereiden op de nabije toekomst. De organisatoren van Public Matters koppelen dit ter plekke terug en komen – later dit jaar – met een publicatie.
 
Meer informatie over het onderwerp?
Neemt u gerust contact op met Peter Kanne via 020 5225 924 of mailt u naar peter.kanne@tns-nipo.com
 
Voor informatie over het event kunt u terecht bij Shirley Tan via shirley.tan@tns-nipo.com of 020 5225 905
 
Aanmelden voor Public Matters 2013