Event Alles is context zeer geslaagd

Gepubliceerd: 25-11-2013


Op 21 november organiseerde TNS NIPO in huis het goedbezochte seminar Alles is context. Centraal stond de rol van context in kwalitatief onderzoek en de klantbeleving.

Failed to load widget object.
The file '/CMSWebParts/attachments/attachmentlightboxgallery.ascx' does not exist.


Buiten de betreden paden
In interactieve sessies leerden bezoekers de waarde van body language te herkennen en hoe story telling de boodschap naar de consument kan helpen verduidelijken. Maar ook hoe ze met andere ogen en oren naar de werkelijkheid kunnen kijken om de belevingswereld van de consument echt te begrijpen. En hoe je meer ruimte kunt nemen in onderzoek om de onderliggende emoties van mensen bloot te leggen door middel van projectieve technieken. 

Oog voor nuances binnen hokjes
Markante verschijning Michael Schaap - alias de Hokjesman - vertelde over het infiltreren in verschillende subculturen in Nederland voor De Hokjesman en zijn recent uitgekomen documentaire Achter de dijk. Achter elk stereotype blijkt een genuanceerde werkelijkheid schuil te gaan.

Rebecca Wynberg, Global CEO TNS Qualitative, deelde tot besluit onze visie op kwalitatief onderzoek. 

We kijken terug op een prachtige middag!

Meer informatie?
Heeft u vragen over dit seminar, neemt u dan contact op met Anne-Marij Näring via 020 522 54 24 of anne-marij.naring@tns-nipo.com