Maak kennis met: Bram van Schaik

CEO Insights Division Kantar Netherlands

Met meer dan vijftien jaar ervaring in marktonderzoek, helpt Bram organisaties graag met het realiseren van hun marketingdoelstellingen. Bram is in het bijzonder geïnteresseerd in de impact van de digitale evolutie op onderzoek.

Telefoon: 06 518 23 140
 
 

Seminars en events


Bram van Schaik NIMA Marketing DayDonderdag 21 juni 2018 sprak Bram op de NIMA Marketing Day over disruption en brand growth tijdens de sessie 'Durf als merk te ontregelen en groei!​'. Een verhaal over hoe je als merk waardevoller kunt worden en je met een duidelijke, onderscheidende merkpropositie de hedendaagse kritisch consument voor je kunt winnen. Dowload het deck.

In aanloop naar het event was in de MarketingTribune een interview met Bram en Erzsi Eleveld te lezen. Over hoe merken kunnen groeien door een optimale invulling te geven aan de drie C's, Clarity, Consistency en Communication. Download het artikel.

Op 1 februari 2017 presenteerde Bram samen met Judith ten Bokkel: 'Connected Life - De Connected Consumer heeft last van ons: let’s change now' op MIE 2017. Met alle kennis die we hebben, maken we de Connected Consumer nog steeds niet gelukkig. Met Connected Life, de grootste studie naar de Connected Consumer wereldwijd, wil Kantar TNS dit helpen veranderen. 


In 2016 was Bram gastheer en presentator van het TNS event: Marketing to the connected consumer. Een event over de uitdaging van de marketeer om een consistente merkbeleving te leveren over de verschillende kanalen heen.


Actuele blogs & artikelen

Rekenrente voor insights
Sterkste Nederlandse merken top in innovatie - hoe bouw én houd je een sterk merk?
Rechte rug dankzij Voice (Column Clou 84)
Better together
Rijden zonder stuur