Zorgdialoog: focus op kwaliteit

Op 16 oktober 2014 organiseerde TNS NIPO samen met AmCham en het Clingendael European Health Forum een geslaagde Zorgdialoog. Het event was bedoeld om met een relatief kleine groep mensen verder te praten over de belangrijkste conclusies van het Clingendael symposium eerder dit jaar. En om samen na te denken over verbeteringen van de kwaliteit van de zorg.

 


Erno Kleijnenberg van Zorgverzekeraar ONVZ en dr. Janneke P. Schermers van Universiteit van Utrecht deelden die avond hun visie op de toekomst van zorg:

Bouw en werking van de Nederlandse gezondheidszorg-Dr. Janneke P. Schermers
Zorgdialoog: Kiezen en sturen op kwaliteit?-Erno Kleijenberg
 

Hoe de driehoek patiƫnt, zorgverstrekker en zorgverzekeraar in balans te krijgen?
Ik ga proberen hier wat recht te zetten, begon Erno Kleijnenberg, voorzitter Raad van Bestuur van ‘kleine grote’ – of ‘grote kleine’ zorgverzekeraar ONVZ zijn betoog. 
 

Om in de Zorgdialoog ook ‘de stem’ van patiĆ«nten, verzekerden en zorgverleners mee te kunnen nemen, voerde TNS NIPO  de Zorgmonitor uit. Een aantal interessante uitkomsten kunt u teruglezen in ons persbericht. Meer weten over het seminar? Lees het volledige verslag van Tim de Beer. 

 

Wilt u meer te weten over onze Zorgmonitor, dan kunt u contact opnemen met Wicher Meinema via wicher.meinema@tns-nipo.com of telefonisch via 020 522 5471.