It's all in the mix: Kantar Platina Sponsor MIE 2017

Op 1 en 2 februari werd de 15e editie gehouden van MIE 2017, Nederlands grootste Marketing & Insights Event. Kantar TNS was Platina Sponsor van MIE 2017. In onze Kantar Bar lieten we duidelijk zien dat Kantar TNS, Kantar Public en Kantar Millward Brown één familie zijn. It's all in the mix.


Als Platina Sponsor waren we goed vertegenwoordigd op het MIE. Met de Kantar Bar op het MIE-Paradeplein en vier inspirerende workshops. 

It's all in the mix

In de Kantar Bar op het MIE-Paradeplein schonken wij de hele dag cocktails en mocktails. We lieten daar zien dat Kantar TNS, Kantar Public en Kantar Millward Brown hun samenwerking flink hebben verstevigd om de klant zo nog beter van dienst te kunnen zijn: it's all in the mix.

Mooie verhalen over in the moment meten, Connected Consumer, YACHT en KNVB

Kantar TNS stond met vier mooie verhalen op het MIE. 


Connected Life - De Connected Consumer heeft last van ons: let’s change now


Met alle kennis die we hebben, maken we de Connected Consumer nog steeds niet gelukkig. Met Connected Life, de grootste studie naar de Connected Consumer wereldwijd, wil Kantar TNS dit helpen veranderen.

door Bram van Schaik (Kantar Insights) & Judith ten Bokkel (Kantar TNS)

Alles over de Connected Consumer en de sprekers >> 


YACHT bekent kleur - tips voor succesvol positioneren

 
De kracht van positioneren. Randstad Groep Nederland laat zien welke stappen ze heeft gezet om YACHT een eigen karakter te geven en daarmee onderscheidend te zijn in de markt.

door Mariëlle Kakebeeke (brandmanager Yacht) & Marijke Guldemond (Kantar TNS)

Alles over positioneren en NeedScope >>

Hij stapte moe en verregend de bus in en toen… Find the moments that matter most


Een drukke bus als het regent. Zulke ‘moments’ beïnvloeden de Customer Experience. Provincie Utrecht, CROW en Kantar TNS gebruiken location-based technieken om reizigers op het juiste moment te ondervragen.

Alles over deze workshop en de sprekers >>

Snoepjes met gras-smaak in de voetbalkantine: Behaviour Change met de KNVB


Snoepjes met gras-smaak! Hoe verleid je kinderen en hun ouders tot een gezondere keuze in de voetbalkantine? De kwalitatieve onderzoekers van Kantar TNS hielpen de KNVB aan direct bruikbare aanbevelingen.

Alles over de modernste kwalitatieve onderzoekstechnieken >>