Het nieuwe normaal. Wat vinden Nederlanders van de fasegewijze versoepeling? Waar gaan we naartoe en


Moet de overheid eisen stellen aan verduurzaming van bedrijven? En wat vinden we van de gefaseerde versoepeling van de maatregelen? Hoe ziet ons dagelijks leven er inmiddels uit en hoe kijkt de Nederlander naar de toekomst?

 

Download de presentatie

Download nu de slides van de presentatie.

Op dinsdag 26 mei deelden we hoe Nederlanders na ruim twee maanden lockdown aankijken tegen het optreden van de overheid en de steunmaatregelen voor het bedrijfsleven.
 
Kantar monitort al sinds de start van de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 hoe burgers aankijken tegen het optreden van de overheid en geeft inzicht in wat er aan de keukentafel bij de mensen thuis gebeurt.
 
Tot welk (nieuw) gedrag heeft het leven in de lockdown geleid op het gebied van relaties, vrijetijdsbesteding, geld en gezondheid? Welk (nieuw) gedrag wil men in de toekomst vasthouden en wat wil men juist zo snel mogelijk weer anders doen? Hoeveel moeite zal het kosten om gewenst gedrag te blijven volhouden? Hoe optimistisch of pessimistisch kijken we naar de toekomst? Kijk nu naar de opname van ons webinar en krijg antwoord op deze vragen.
 

Sprekers

Manuel Kaal
Client consultant
Kantar Netherlands Public Division
Judith ter Berg
Client consultant Qualitative
Kantar Netherlands Public Division

 


Registeer je nu voor de opname van het webinar.