Connected Life on stage

omende maanden spreken onze Connected Life ambassadeurs op verschillende podia over het dalende vertrouwen van consumenten in wat merken online doen. Waarom daalt dit vertrouwen en vooral, wat kunnen merken daaraan doen?


Connected Life op Digital Marketing & Social Strategy in 1 Day en Emerce Engage

Connected Life

Connected Life is een jaarlijkse studie onder 70.000 consumenten in 56 landen naar het digitale consumentengedrag. Nadruk in deze zesde editie van Connected Life lag op het vertrouwen dat consumenten in merken stellen. Kantar TNS onderzocht 'trust' op de thema’s: technologie, content, data en e-commerce.

Connected Life on stage

Ageeth Ettema, Eva Hollander, Judith ten Bokkel en Monika Wies zijn de Connected Life ambassadeurs in Nederland. De aankomende maanden spreken zij op diverse podia over de meest interessante conclusies uit het Connected Life onderzoek. De belangrijkste vragen die tijdens deze sessies worden behandeld: waar komt dit wantrouwen vandaan en hoe kunnen merken het vertrouwen van de consument weer terugwinnen? 

Agenda

Nieuwe events worden binnenkort aangekondigd.
 

Afgelopen events

Emerce Engage
Connected-Life-Emerce-Engage.JPGOp donderdag 7 december was Emerce Engage in Pakhuis de Zwijger (Amsterdam). Op Engage ging het over de succesfactoren van klantretentie en loyaliteit. Maar ook over het effectief gebruik van (big) data en klantgegevens. Judith ten Bokkel en Monika Wies deelden de belangrijkste insights uit de studie.

Digital Marketing & Social Strategy in 1 DayDigital-Marketing-Social-Strategy-Connected-Life.JPG
Op donderdag 23 november vond Digital Marketing & Social Strategy in 1 Day plaats in Spant! Bussum. Tijdens dit event hebben Eva Hollander en Judith ten Bokkel de resultaten uit Connected Life laten zien. Connected-Life-op-Travel-Pressentation.JPGTravel Pressentation
Eva Hollander en Judith ten Bokkel presenteerden de resultaten uit Connected Life tijdens Travel Pressentation op woensdag 8 november in Utrecht. Een event voor Nederlandse journalisten, bloggers en influencers op het gebied van vakantie en vrije tijd.


Heb je deze sessies gemist of kon je er niet bij zijn? Hou dan deze pagina in de gaten, onze ambassadeurs spreken op nog meer events. 

Meer weten over Connected Life?


Ageeth Ettema Connected LifeAgeeth Ettema
Senior Qualitative Consultant

m 06 392 31 177
e Ageeth.Ettema@tns-nipo.com


Eva Hollander Research Consultant DigitalEva Hollander
Research Consultant Digital

m 06 18 446 491
e Eva.Hollander@kantartns.com


Judith ten Bokkel Client Consultant DigitalJudith ten Bokkel
Client Consultant Digital

06 13 053 450
e Judith.ten.Bokkel@kantartns.com