BBI 2015: Klantbeleving in B2B

klantbeleving in B2B 2015Over customer centricity in B2B is relatief weinig bekend. Publicaties en discussies over dit onderwerp beperken zich veelal tot consumentenmarkten. Weinig B2B organisaties brengen de beleving van hun klanten in kaart, laat staan dat ze die kunnen vergelijken met de klantbeleving bij hun concurrenten. spotONvision en Kantar TNS hebben de handen ineengeslagen om in deze lacune te voorzien.


Over het onderzoek

We gingen met onze jaarlijkse B2B-studie nog weer een stap verder dan in de gepubliceerde Business Buyer Insights onderzoeken van 2013 en 2014. Dit jaar laten we zien hoe B2B-klanten hun relatie met de gekozen leveranciers ervaren.


Wilt u weten:

  • in hoeverre B2B-afnemers het gevoel hebben dat hun aanbieders intrinsiek bij ze betrokken zijn?
  • in hoeverre aan de wens van een vaste contactpersoon wordt voldaan?
  • welke branches meer en welke minder customer centric zijn?

 

Linda Cornelissen heeft deze vragen op het B2B Marketing Forum op 17 maart 2015 beantwoord.  
De highlights van het B2B-onderzoek Klantbeleving in B2B kunt u nu downloaden.

Naar aanleiding van de resultaten verscheen op 20 maart ook het persbericht drie lessen voor een betere klantbeleving in B2B.


Meer weten over de klantbeleving in een specifieke branche?

Het onderzoek werd uitgevoerd in de volgende categorie├źn: AccountancydienstenAfvalinzameling- en verwerking, IT Hardware, IT Software, Telecom Breedbanddiensten, Uitzendkrachten/Flexwerkers, Zakelijke energielevering, Zakelijke kredietverlening en Zakelijke Schadeverzekeringen.

Heeft u interesse in de specifieke uitkomsten voor uw eigen branche? Vul dan het interesseformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw contactpersoon

Herman Bos heeft gewerkt voor grote B2B merken. Herman beschikt daardoor over ruime kennis van B2B marketing en B2B onderzoek. Als geen ander weet hij een koppeling hiertussen te maken en zo bedrijven concreet te adviseren over hun business-uitdagingen en hoe te groeien.
Contact? Bel 06 511 953 61of mail Herman.Bos@kantartns.com