B2B onderzoek: al tientallen jaren ervaring

Een greep uit ons aanbod in B2B marktonderzoek.

Als een van de weinige bureaus in Nederland heeft Kantar TNS tientallen jaren ervaring met marktonderzoek op B2B-markten. Wij ondersteunen onze klanten bij het optimaliseren van hun groeistrategie. Dat doen we onder meer op het terrein van innovatie, productontwikkeling, positionering, branding en customer experience. Daarbij maken we waar nodig gebruik van het wereldwijde netwerk van Kantar TNS. Onze specialisten weten als geen ander hoe onze TNS solutions optimaal ingezet kunnen worden voor uw B2B-onderzoek.
 
TNS NIPObase Business is ons panel van beslissers uit het Nederlandse bedrijfsleven en de non-profit sector. Met de rijke informatie uit ons Businesspanel leert u uw doelgroep beter begrijpen. U kunt zo anticiperen op het gedrag van uw klanten en nog beter voorzien in hun behoeften. Verder lezen over ons B2B panel >>

Menig B2B marketeer worstelt met het bepalen van de optimale prijsstrategie. Er zijn verschillende technieken om de beste prijs te bepalen, maar die zijn vaak alleen bruikbaar voor B2C en niet voor B2B-markten. Kantar TNS heeft een model ontwikkelt dat u helpt uw prijsstrategie te optimaliseren: Power Pricing.

De customer journey is voor veel B2B-bedrijven een onderwerp dat hoog op de agenda staat. Het kiezen van de juiste focus is daarbij centraal. Op welke punten moet u investeren om de concurrentie voor te blijven? Onze Kantar TNS-solutions op het gebied van Customer Strategies worden ook succesvol ingezet voor B2B-klanten. Lees meer over onze aanpak voor de customer journey.

Om succesvol te kunnen innoveren is focus van essentieel belang. Efficiƫnt en effectief innoveren kan alleen wanneer een duidelijke innovatiestrategie wordt geformuleerd. En wanneer u een helder beeld heeft van de eigen productontwikkelingscapaciteiten en de mogelijkheden in de markt. Lees meer over onze aanpak voor innovatievraagstukken.

In onze visie is een sterk merk een merk dat de kracht van emoties begrijpt, een band probeert op te bouwen met zijn doelgroep en de juiste snaar weet te raken in de contactmomenten met diezelfde doelgroep. Daarom zijn onze gevalideerde onderzoeksoplossingen gebaseerd op die drie principes. Lees meer over onze aanpak voor een sterk merk.

Ook B2B-onderzoek inzetten om uw groeistrategie te realiseren?

Naam dan vandaag nog contact op met Herman of leg uw vraag voor via ons contactformulier.

Herman Bos
Client Director
m 06 511 95 361
herman.bos@kantartns.com