B2B strategie ontwikkelen of optimaliseren?

Als B2B organisatie wilt u uw marktpositie versterken. Door productontwikkeling, innovatie, branding of een superieure customer experience. Mogelijk ziet u ook kansen buiten Nederland? Welke groeistrategie u ook volgt, uw commerciĆ«le succes staat of valt met het nemen van de juiste beslissingen.
 

Kantar helpt u om gefundeerd de juiste keuzes te maken. Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren van grote B2B bedrijven in elke mogelijke branche. Daarbij bieden wij maatwerk. 

Wij beschikken over een dedicated B2B Panel. Als onderdeel van het wereldwijde Kantar voeren wij ook internationale B2B-projecten uit.

Actuele Insights: De B2B Schaal van Digitaal

Veel - ook B2B - bedrijven zien we worstelen met de digitale transformatie. In 2017 vroegen we in de studie 'B2B Schaal van Digitaal' meer dan 200 middelgrote en grote bedrijven binnen het B2B domein naar hun uitdagingen in verschillende fases van hun digitale transformatie.

De bevindingen uit de studie bieden u een unieke kans om uw digitaliseringsgraad te benchmarken met andere organisaties en inspiratie op te doen voor de next step.

De highlights van het 2017 B2B-onderzoek kunt u in de vorm van het eBook B2B Schaal van Digitaal downloaden.

Ook een scherpe B2B strategie ontwikkelen?

Neem vandaag nog contact op met Herman Bos of leg uw vraag direct voor via ons contactformulier

Herman Bos
Client Director
m 06 511 95 361
herman.bos@kantar.com