Covid-19 Barometer - Hoe reageer jij als merk?Hoe kunnen merken het best met de coronacrisis omgaan? Kunnen zij nog reclame maken bijvoorbeeld, en zo ja, waar moeten ze dan rekening mee houden? Hoe kunnen ze het best communiceren in deze roerige tijden?

De afgelopen week vroeg Kantar meer dan 25.000 mensen in meer dan 30 markten over de hele wereld waaronder Nederland of ze met ons wilden delen hoe het coronavirus hun dagelijkse leven beïnvloedt: wat zijn hun gedachten over de coronacrisis, hoe voelen ze zich eronder, hoe beïnvloedt het virus hun gedrag, welke gevolgen heeft het voor hun mediaconsumptie en aankoopgedrag, en hoe denken ze dat het nu verder gaat?

De Covid-19 Barometer beantwoordt vragen zoals:

  • Hoe voelen mensen zich? Waar maken ze zich zorgen over? Waar zijn ze bang voor? En wat verwachten ze dat er verder gebeurt?
  • Hoe verandert het gedrag van mensen?
  • Wat zijn de gevolgen van het coronavirus voor het aankoopgedrag van consumenten? Hoe verandert hun mediaconsumptie en social media gebruik?
  • Wat zijn de implicaties van het coronavirus voor merken en marketing?
  • Hoe kun je als merk het best reageren op de corona-crisis?
  • Wat kunnen we leren van andere landen en hun aanpak van de corona-crisis?
  • En nog veel meer...

 

Download nu gratis de resultaten van Wave 2 van het Nederlandse rapport

Het rapport Covid-19 Barometer - Wave 2 results for the Netherlands is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?:Download nu gratis de resultaten van Wave 1 van het Nederlandse rapport

Het rapport Covid-19 Barometer - Wave 1 results for the Netherlands is nu gratis beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en klik vervolgens op de download-link.


Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?:

Meer weten?

De Covid-19 Barometer van Kantar helpt je merk om nog beter om te gaan met de gevolgen van het coronavirus. Meer weten of vragen? Neem nu contact op met onze experts.


Maron van der Krieken
Client Consultant 
m +31 (0)642980744
 Kelvin van der Doe

Chief Growth Officer
m +31 (0)614976812
Kelvin.van.der.Doe@kantar.com