Connected Life rapport

Het Connected Life onderzoek is deze editie gericht op vier peiler, Consumer, Connections, Content en Commerce. De belangrijkste trends over deze gebieden vindt u in het volledige rapport en biedt de basis voor uw marketingstrategie. Essentiƫle informatie voor de marketeer die wil weten waar zijn doelgroep zit en hoe deze het meest effectief te bereiken is. Een overzicht van de mogelijke uitdagingen die u kunt beantwoorden met Connected Life vindt u op deze pagina.


Mediagebruik van mijn doelgroepConsumers - Hoe connected is mijn doelgroep? 
Welke devices, media en platforms gebruikt uw doelgroep en hoe verschuift dit in de loop der jaren? Het inzicht in de touchpoints die uw doelgroep gebruikt en hoe connected ze zijn biedt marketeers de kans om een betere en consistente ervaring en merkbeleving te bieden. 


welke kanalen gebruikt mijn doelgroep?Connections - Hoe bereik ik mijn doelgroep?
Om de juiste doelgroep te bereiken is het voor een organisatie belangrijk om de ideale mix van off- en online communicatie in te zetten. Daarbij is het essentieel om inzicht te hebben in het digitale gedrag van consumenten. Is uw doelgroep meer offline of online actief? En op welke social platforms moet u volgens uw doelgroep als organisatie actief zijn? 

Contentstrategie voor social mediaContent - Welke content moet ik via welke platforms aanbieden?
Wanneer u als organisatie actief wil zijn op social media, is het essentieel om te begrijpen waarvoor uw doelgroep een bepaald (social) platform gebruikt. 
Belangrijker nog; wat verwacht de consument van u op de verschillende platforms? En wat laat u als bedrijf zien op social media, zonder irritatie op te wekken? 


eCommerce oplossingenCommerce - Hoe zet ik eCommerce oplossingen effectief in?
De ontwikkeling van technologie en digitale infrastructuur hebben eCommerce in veel landen tot een onmisbaar onderdeel van het dagelijks leven gemaakt. Maar welke eCommerce kansen liggen er nou echt voor uw specifieke doelgroep of categorie? Ga terug naar de Connected Life overzichtspagina >>