Connected Life 2016

Connected Life 2016

The definitive guide to how connectivity is reshaping
consumers, connections, content and commerce.

Voor het vijfde jaar op rij lanceert Kantar TNS de nieuwste editie van 'Connected Life': een unieke, wereldwijde studie die inzichtelijk maakt hoe het digitale gedrag van de consument de wereld verandert.  De studie is uitgevoerd onder 70.000 consumenten in meer dan 50 landen.
>> Meer over de studie

De studie bevat onderwerpen als mediaconsumptie, het gebruik van verschillende devices, online en offline aankoopgedrag, online customer service, drivers voor het gebruik van eCommerce, een deep dive in sociale netwerken en meer. De studie is geclusterd naar vier peilers: Consumers, Connections, Content en Commerce. 
>> Meer over peilers van Connected Life

Mediagebruik van mijn doelgroepwelke kanalen gebruikt mijn doelgroep?Contentstrategie voor social mediaeCommerce oplossingen


Connected Life biedt diverse segmentatie-mogelijkheden op branches en doelgroepen en loopt al vijf jaar. Hierdoor zijn diverse trends over digitaal gedrag zichtbaar. Kortom, Connected Life is de onmisbare basis voor uw marketing- en communicatiestrategie!

Uw digitale marketingstrategie ontwikkelen of onderbouwen?

Connected Life biedt u actuele en relevante data over het connected gedrag van uw doelgroep. Onmisbare cijfers voor de onderbouwing van uw strategische en tactische marketingbeslissingen. In gesprek over de mogelijkheden van Connected Life voor uw organisatie of merk? Neem vandaag nog contact op voor een rapport op maat:

Judith ten BokkelJudith ten Bokkel
Client Consultant Digital
020 522 59 54
Judith.ten.Bokkel@kantartns.comMonika WiesMonika Wies
Research Consultant Digital
020 522 54 83
e Monika.Wies@kantartns.com